Što kažete?

Napokon je tu! Prvi pogled na priču o tragičnoj princezi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Kidman utjelovila je slavnu princezu Grace Kelly, a sada je napokon izašao i dugoočekivani trailer za novi film 'Grace of Monaco'.

Predstavljen je prvi trailer filma 'Grace of Monaco' u kojem glavnu ulogu legendarne Grace Kelly tumači Nicole Kidman, dok je režiser filma Olivier Dahan.

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

Što se tiče samog filma, monaška kraljevska obitelj nije s oduševljenjem dočekala biografski film. Princ Albert je tražio redatelja Oliviera Dahana da izbaci sporne scene: 'To su laži!' 'Svaki film ima i fikcije. Bitno je da smo Grace prikazali kao veliku i hrabru ženu', odgovorio je redatelj na njegove zahtjeve.

>> Objavljene su prve filmske fotografije tragične princeze!

Radnja filma smještena je na početak 60-ih godina kada se Grace udala za princa od Monaka (Tim Roth) u doba političkih sporova između kneževine i Francuske. U filmu je princ Rainier prikazan kao tiranin koji je suprugu prevario ubrzo nakon što je prvi put ostala trudna. I dok je cijeli svijet bio je uvjeren da lijepa glumica živi u bajci, ona je bila očajna i usamljena. Grace Kelly umrla je od posljednica automobilske nesreće Nakon što je usred vožnje doživjela moždani udar koji je uzrokovao gubitak kontrole nad vozilom i slijetanje s ceste niz strmu padinu.

Uloge u filmu odigrali su još i Paz Vega, Milo Ventimiglia, Parker Posey, Frank Langella te mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene