Film o Grace Kelly

Objavljene su prve filmske fotografije tragične princeze!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok javnost željno iščekuje biografski film o princezi Grace Kelly, izašle su prve službene fotografije s Nicole Kidman u glavnoj ulozi.

Nicole Kidman je sudeći po prvim fotografijama, odlično fizički utjelovila monašku princezu Grace Kelly. Objavljene su dvije fotografije, jedna u službenom kraljevskom izdanju s lentom i tiarom na glavi, a druga u opuštenom izdanju i trendi kaputiću na točkice, a rupcem na glavi i sunčanim naočalama - tipičnim za 60-te godine prošlog stoljeća.

>> Princ brani majku - 'To su laži'

Što se tiče samog filma, monaška kraljevska obitelj nije s oduševljenjem dočekala biografski film. Princ Albert je tražio redatelja Oliviera Dahana da izbaci sporne scene: 'To su laži!' 'Svaki film ima i fikcije. Bitno je da smo Grace prikazali kao veliku i hrabru ženu', odgovorio je redatelj na njegove zahtjeve. Film je razočarao i Albertove sestre, princeze 56-godišnju Caroline i 47-godišnju Stephanie koje se boje da će ih gledatelji doživjeti kao skandalozne grubijane.

U filmu je princ Rainier prikazan kao tiranin koji je suprugu prevario ubrzo nakon što je prvi put ostala trudna. I dok je cijeli svijet bio je uvjeren da lijepa glumica živi u bajci, ona je bila očajna i usamljena. Grace Kelly umrla je od posljednica automobilske nesreće Nakon što je usred vožnje doživjela moždani udar koji je uzrokovao gubitak kontrole nad vozilom i slijetanje s ceste niz strmu padinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene