Platio kartu

Holivudski glumac vozio se u zagrebačkom tramvaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vozio se u sitnim satima. Vjerojatno je htio imati svoj mir.

Holivudski glumac, a naše gore list, stigao je ovih dana u Hrvatsku. Goran Višnjić boravi u domovini, gdje se sreo sa svojim prijateljima, boravio u Zagrebu, ali i stigao kako bi upozorio na probleme sa kojima se suočavaju dubrovački volonteri azila na Žarkovici. U vrijeme dok svi pričaju o novoj vladi, ekonomiji i antifašistima, kaže Višnjić, njega gledaju kao da je lud jer priča o pravima životinja.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

'Neka svi vide da se u najljepšem gradu na svijetu krije i najružnija tajna. Priča je duga i teško ju je sažeti, ali bit je da se grad tog azila zadnji put pokušao riješiti na glup i nasilan način. Pokušavam pomagati ne samo financijski, već i govoriti o tome i apeliram na grad Dubrovnik da umjesto da se svađa s volonterima koji su puno napravili za grad, da konačno napravi to sklonište koje je, po zakonu, trebalo odavno biti napravljeno, a to otežu godinama', kaže Višnjić.

Brine se tako za prava volontera i pasa lutalica. U Hrvatsku je stigao nakon što je u Parizu promovirao seriju 'Na granici zločina'. Sa svojom suprugom ima djecu, ali i puno životinja. Upravo stoga bilo mu je jako teško dolaziti u Hrvatsku, gdje već neko vrijeme želi doći i napraviti predstavu. 'Kako djeca rastu ideja o predstavi je vruća. Ovo je bilo i po tom pitanju svojevrsno studijsko putovanje', rekao je glumac u intervjuu za Večernjakov Ekran.

Osvrnuo se i na ljepotu Zagrebu, koji se promijenio otkako je u njemu studirao. 'Nekako je živnuo, pozitivne promjene osjećam iz godine u godinu. Općenito mi je grad baš lijep, a tramvaji su kao iz nekog futurističkog filma', kaže Višnjić i otkriva da se tramvajem i provozao. 'U stine sate kada nema puno ljudi. Ali platio sam kartu!', istaknuo je u intervjuu za Večernji list.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene