'Crossing Lines'

Višnjić se vraća u Hrvatsku kao zvijezda američke serije - traže i statiste

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već dugo ne živi u Hrvatskoj, no zato mu je karijera u Hollywoodu sve bolja. Goran Višnjić ima glavnu ulogu i u trećoj sezoni serije 'Crossing Lines'. Nove epizode snimat će se i u Hrvatskoj!

Naš uspješan glumac Goran Višnjić sve je poznatiji u Hollywoodu - već je treću sezonu glavni lik u američkoj seriji 'Crossing Lines', a Novi list piše i kako će se krajem mjeseca diljem Istre i Kvarnera snimati nove epizode. Višnjić trenutno s obitelji živi u Pragu gdje se snima serija, a vraća se u Hrvatsku zasad samo zbog serije.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić "Dame i gospodo..." Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

Tim 40+: Slavni muškarci koji dobro nose svoje godine

Nova sezona najavljena je u Cannesu gdje su Višnjić i njegova glumačka partnerica Elizabeth Mitchell otkrili kako su uloge prihvatili zbog mogućnost rada s Donaldom Sutherlandom. Ali ne samo zbog toga. 'Neizmjerno uživam u stvarima koje nikad prije nisam radio. Prije nekoliko dana blokirali su ulice Praga i pustili me da jurim gradom u Alfa Romeu. Osjećao sam se kao dijete u prodavaonici slatkiša', otkrio je Višnjić.

Kako se Goran Višnjić snalazi kao suprug Halle Berry? Pogledajte u traileru za seriju 'Extant'

'Crossing Lines' (hrv. Granice zločina) prate stručnjake iz elitnog tima Međunarodnog kaznenog suda, europska inačica FBI-a, koja istražuje zločine i hvata kriminalce širom Europe.

SPECTRE: Prvi službeni trailer za James Bonda je vani!

Dobra vijest i za sve koji se žele okušati u glumi. Trenutačno je u tijeku potraga za punoljetnim statistima koji će sudjelovati u snimanju koje će se odvijati na našem području od 22. travnja do 3. svibnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail adresu la.tony.zg@gmail.com i poslati nekoliko svojih fotografija (lice, profil i cijela figura) te svoje detaljne podatke (ime i prezime, adresa prebivališta, datum rođenja i kontakt broj). 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene