Kraj ljubavi s Goranom

Oglasila se Tatjana: 'Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je odjeknula vijest o razvodu braka bivše manekenke Tatjane Dragović i tenisača Gorana Ivaniševića - a što kažu glavni akteri? Tatjana se oglasila putem Instagrama...

Nakon 17 godina veze, od čega su četiri godine proveli u braku, rastaju se Goran Ivanišević i Tatjana Dragović. Story je donio tu vijest iz izvora bliskom paru, no sami nisu ništa rekli.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

Ipak Tatjana se oglasila na svojem Instagram profilu i objavila nekoliko mudrih misli iz kojih se može vidjeti o čemu razmišlja.

>> Ivaniševići se razvode nakon 17 godina: Nema više ljubavi

'Najbolji dan u tvom životu je onaj dan kad odlučiš da je život samo tvoj. Bez ispričavanja i opravdanja. Bez ikoga na koga ćeš se osloniti, od koga će zavisiti ili koga ćeš kriviti. Svatko može odustati. To je najlakše. Ali ustrajati i nastaviti boriti se kada se sve ruši, to je prava snaga', stavila je na Instagram Tatjana, a njezini prijatelji su joj slali poruke podrške.

'Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja. Kriviti sebe, početak uviđanja. Ne kriviti ni sebe ni druge, znak mudrosti', zaključila je lijepa Tatjana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene