Prije 'Rockyja'

Glumac je bio toliko siromašan da je vlastitog psa prodao za 50 dolara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac kaže kako je prodao psa za 50 dolara i samo tjedan dana kasnije sreća mu se vratila pa je otkupio ljubimca za 3.000 dolara.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

Glumac Sylvester Stallone nekad je bio toliko siromašan da je prodao vlastitog psa za 50 dolara! Naime, dok je bio tek na početku karijere, Sylvester nije mogao preživjeti sa sitnišem koji je zarađivao sa strane pa je u očajničkoj situaciji prodao i vlastitog ljubimca. Naravno, čim je došao do prvog većeg honorara, otkupio je svog psa natrag i to za 3.000 dolara.

>> Sestra ga je ucjenjivala pričom o fizičkom zlostavljanju!

'Prodao sam svog Butkusa maloj osobi. Ne možemo ih više zvati patuljcima, zar ne? Recimo samo onda da je to bila osoba niskog rasta', priznao je tijekom jednog intervjua te dodao: 'Svezao sam svog psa ispred dućana pored znaka da ga prodajem za sto dolara. Došao je Little Jimmy i ponudio mi 50 dolara. Samo tjedan dana kasnije došao sam po njega jer sam prodao scenarij za 'Rockyja', a on mi je počeo pričati kako su se djeca jako vezala za njega. O čemu on priča, pa bio je kod njega samo sedam dana?!'.

Stallone je rekao i kako ga je Little Jimmy htio ubiti: 'Bio je luda mala osoba, a ja se nisam mogao obraniti, policija bi me odmah uhitila pa sam mu platio 3.000 dolara za psa'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene