Isplatio joj milijune

Sestra ga je ucjenjivala pričom o fizičkom zlostavljanju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Obiteljska drama glumca Sylvestera Stallonea izašla je u javnost.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

Na vrhuncu karijere krajem 1980-ih godina Sylvester Stallone veliki dio zarade morao je dati polu-sestri Toni-Ann Filiti koja ga je ucjenjivala da će u javnost izaći s pričom da je fizička zlostavlja ako joj svaki mjesec ne bude davao određenu svotu novaca.

Filiti, koja je bila ovisnica o lijekovima, prijetila je glumcu da će mu lažnim optužbama uništiti karijeru, a njenu šutnju junak "Rockyja" morao je platiti milijune dolara. Toni-Ann preminula je lani s 48 godina od raka pluća, a Sylvester joj je morao plaćati i troškove liječenja.

>> Ucjena vrijedna 8,4 milijuna kuna uzdrmala slavnu obitelj!

'Na žalost, slavne osobe, plitičari i sportaši često budu mete ucjena članova vlastite obitelji i suradnika koji tako žele izvući novac iz njih', rekao je Stalloneov glasnogovornik za New York Post.

O slučaju se oglasila i glumčeva majka Jackie koja tvrdi da je Toni-Ann pila 65 tableta dnevno i stalno je prijetila polubratu. 'Ovisnik će učiniti sve. Kad je Sylvester postao poznat pokušavao joj je pomoći. U to vrijeme, 1987. godine, bio je jako popularan pa su mu odvjetnici savjetovali da joj da nešto novaca samo da je ušutka', ispričala je Jackie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene