Sretan par

Novi član obitelji stigao: 'Čestitamo obitelji Clooney'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Navodno su Amal i George Clooney tražili upravo lisičara i vidjeli sliku psa na stranici za udomljavanje pasa Petfinder.

George i Amal Clooney odlučili su svoju obitelj proširiti za još jednog člana. Slavni se par zaputio u sklonište za životinje San Gabriel Valley Humane Society gdje su izabrali 4 godine starog psa imena Millie koji će od sada čuvati kuću Clooneyjevih.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Ženka Millie je početkom ovog mjeseca pronađena ispred jednog restorana gdje je tumarala nadajući se otpacima hrane pa su je odveli u spomenuto sklonište. Navodno su Amal i George tražili upravo lisičara i vidjeli sliku psa na stranici za udomljavanje pasa Petfinder.

Godina dana otkad više nije neženja: Kako je Clooneyu zaista u braku?

Amal i George doveli su svoga psa 10-godišnju koker španijela Louieja kojeg su u ožujku uzeli iz newyorškog skloništa za napuštene pse kako bi vidjeli slažu li se dva psa.

Millie je pronađena na području San Gabriela ranije ovoga mjeseca u blizini restorana gdje je tumarala nadajući se otpacima hrane.

'Čestitamo obitelji Clooney i hvala na udomljavanju', piše uz fotografiju objavljenu na Facebooku.

 

ADOPTED! Millie was adopted by George Clooney and his wife Amal!! Millie, a bassett hound, now has a new brother named Louie who is also a rescue! Congratulations and thank you for adopting!!

Posted by San Gabriel Valley Humane Society on Wednesday, October 28, 2015

George nikada nije skrivao ljubav prema životinjama, a velika ljubav su mu psi. Osim psa, prije nekoliko je godina odlučio udomiti i svinjicu Maxa koja je uginula u dobi od 18 godina 2006. godine.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene