Amal ga je zavela

Godina dana otkad više nije neženja: Kako je Clooneyu zaista u braku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bilo je to vjenčanje godine o kojem se pričalo – ljubav, izgubljena oklada, raskošna haljina i bajkoviti dani u Veneciji. Tako je bilo prije godinu dana, a kako je danas?

Otkada je pristala biti gospođa Clooney, Amalin život se potpuno promijenio. Baš kao i život slavnog glumca i redatelja Georgea Clooneya koji je godinama bio na glasu kao vječni neženja. Sve dok nije upoznao Amal. Godina je prošla, mnogi se nadaju da će stići i njihov naskljednik, a do tada se i dalje priča o modnim kombinacijama zgodne odvjetnice ali i o detaljima iz njihovog braka.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Što je stariji to je bolji: 7 scena od kojih su nam klecala koljena

Pa što je George sam zaista otkrio? Godišnjicu su proslavili intimnom romantičnom večerom u New Yorku, piše Us Weekly. Slavni glumac ne skriva sreću bračnim životom, a svaki put kad se nađe na crvenom tepihu kaže kako je 'najveći sretnik na svijetu'. 'Imam nekoga s kim mogu pričati o bilo čemu i nekoga do koga mi je stalo najviše na svijetu', nedavno je otkrio.

Inače, Clooney je molio Amal da se uda za njega dobrih posla sata. 'Na kraju sam joj rekao: 'Gledaj, imam 53 godine, klečim na koljenu već 28 minuta i moram dobiti odgovor jer će mi uskoro iskočiti kuk, možda neću opet moći ustati'', opisao je Clooney svoju prosidbu.

Nedavno je gostovao u late night showu gdje je otkrio kako se zapravo on osjeća kao trofej, ne obrnuto.

A jeste li znali da je svojom ženidbom Clooey izgubio okladu? Davno je rekao kako se više nikada neće ponovno ženiti nakon što se 1993. rastao od glumice Talie Balsam. Tada se kladio s Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman i Sandrom Bullock u 100.000 dolara da će ostati samac – no rekao je i porekao. Izgleda kako mu je trebala samo dobra žena, a zbog svoje Amal, George je izgleda spreman na sve. Ako je to brak – odmah potpisujemo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene