Ženska ljubav

Julia Roberts otkrila: 'Potpuno sam zaljubljena u prijateljevu ženu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gostujući u popularnom američkom TV showu, slavna je glumica otkrila kako je joj se sviđa novopečena supruga slavnog prijatelja.

Jedna od miljenica Hollywooda, oskarovka Julia Roberts, nakon gostovanja u 'Late Showu' Davida Lettermana, u intervjuu za Extra TV otkrila kako je zadovoljna ljubavnim izborom svog velikog prijatelja Georgea Clooneyja.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Nije dobio Porsche za rođendan - što mu je Amal zapravo poklonila?

Kako kaže 47-godišnja glumica, čim je upoznala lijepu Amal, bila je očarana njome. 'Otišli smo zajedno na večeru i tako sam ju upoznala. George uopće nije trebao moj 'blagoslov', moram priznati kako sam potpuno zaljubljena u nju', rekla je Julia o 37-godišnjoj supruzi slavnog glumca.

Roberts i Clooney dugi su niz godina dobri prijatelji, zajedno su se pojavljivali na velikom platnu, a njihovo najnovije zajedničko ostvarenje je film 'Money Monster', s čijim su snimanjem nedavno završili u New Yorku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene