Ipak požalio

Bilo mu je prvi put: Požalio zbog bradavica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Clooney prilično se otvorio u svom posljednjem intervjuu za Reddit te se s nelagodom prisjetio događaja sa snimanja Batmana u kojem je glumio glavnu ulogu.

'Nisam bio osobito oduševljen bradavicama na kostimu Batmana. To nije nešto što očekujete kada ga oblačite. Prvo mislite da svi Batman kostimi imaju bradavice, no onda shvatite da je vaš zapravo bio prvi', napisao je u šali.

Sada su glumačke ikone, a nekada su radili za minimalac

U intervjuu za Reddit se također dotaknuo i lude podvale koju mu je napravio njegov kolega i prijatelj Brad Pitt za vrijeme snimanja filma 'Oceanovih 12' u Italiji, koja je kasnije postala glavna vijest tabloida. Rekao je kako je Pitt napravio letak na kojemu je pisalo 'George želi da ga se zove samo po njegovom liku iz filma Danny Ocean – ne gledajte ga u oči'. Tabloidi su ga potom nazvali 'Il Divo' te pisali kako se loše odnosio prema svojoj filmskoj ekipi.

Na pitanje koji su mu bili najsmješniji trenuci na setu filma 'Gravitacija' sa Sandrom Bullock, 52-godišnji je glumac u šali odgovorio kako je na to pitanje teško odgovoriti jer Sandra toliko puno pije da ju ponekad teško držati uspravno.

No dodao je i kako se sa lijepom glumicom zna već 20 godina te kako su oni odlični prijatelji. 'Sandra je upravo ono što vidite na ekranu – nevjerojatno šarmantna i zabavna osoba. '

Što je sve još otkrio, pročitajte u intervjuu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene