Godišnji 'brunch'

Slavni glumac u društvu dviju ljepotica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

George Clooney družio se s Jennifer Aniston i Cindy Crawford na zabavi u Los Cabosu u Meksiku.

Tijekom vikenda Jennifer Aniston i Justin Theroux posjetili su jedan poseban event u Meksiku te se družili sa svojim prijateljem Georgeom Clooneyjem u čast njegova brenda Casamigos Tequila.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston Nije se baš sramila Jennifer Aniston htjela pokazati frizuru, ali svi su gledali u jedan drugi detalj na njoj: "Kako uzbudljivo!"

Zaratile zbog Clooneya: Koja će ga dobiti za noć Oscara?

Godišnji 'brunch' održan je u El Dorado Beach Clubu u Los Cabosu. U čast Clooneyju zabavu su posjetili Aniston i Theroux, Jimmy Kimmel, Howard Stern i partneri Casamigosa Mike Meldman te Rande Gerber i njegova supruga Cindy Crawford, kao i Michael Phelps, koji je podijelio i fotografiju na Instagramu.

'Bio je to brunch za članove kluba i posebne goste. Imali su degustaciju tekile', otkrio je izvor za E! News.

Tjedan dana prije, Aniston i Theroux partijali su s Clooneyjem na drugoj zabavi. 'George je došao u Cabo oko Božića i priredio je party par dana prije nove godine u svome domu. Bila je to intimna večera uz najužu obitelj i prijatelje', otkrio je izvor.

Isti celebrityji bili su gosti i na toj zabavi, uključujući Aniston i Therouxa. Čini se kako Clooney i dalje uživa u odmoru u Meksiku. Na Facebook stranici Casamigos Tequila objavljena je fotografija na kojoj radi koktel. 'George radi 'Bloody Amigos' za prijatelje', stoji uz fotografiju.

Aniston i Theroux došli su u Cabo San Lucas odmah nakon Božića kako bi uživali u romantičnom odmoru. Prošlog tjedna snimljeni su kako se izležavaju na suncu pokraj bazena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene