Veliki uspjeh

Film Roberta Orhela 'Hitac' u natjecateljskom programu Montreal World Film Festivala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igrani film 'Hitac' redatelja Roberta Orhela međunarodnu će premijeru imati na uglednom Montreal World Film Festivalu krajem ovog mjeseca.

Montreal World Film Festival, kojem je ovo 37. izdanje, objavio je danas natjecateljski program za koji je izdvojeno 20 filmova iz cijelog svijeta.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić Obitelj na okupu Ecija Ojdanić u rijetkom izlasku sa suprugom i djecom pokazala zašto u 49. godini neprestano izaziva divljenje!

>> Zanosna Ecija pokazala savršenu liniju

Ovogodišnji je slogan festivala "Svijet je vaš", a festival će svojoj brojnoj publici ponuditi 432 filma, od čega će većina biti premijere. Svega 20 dugometražnih i 11 kratkih filmova izdvojeno je za glavni natjecateljski program World Competiton.

Film 'Hitac' scenarista i redatelja Roberta Orhela proizveli su Kinorama i Hrvatska radiotelevizija, a proizvodnju je sufinancirao Hrvatski audiovizualni centar.

Glavne uloge u filmu odigrale su Ecija Ojdanić i Iva Babić. Priču o dvije mlade žene čije su se sudbine ispreplele zbog slučajno ispaljenog hitca hrvatska će publika moći pogledati u kinima krajem godine u distribuciji 2i Filma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene