Izgleda odlično

Zanosna Ecija pokazala savršenu liniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon napornih snimanja 'Larinog izbora' Ecija Ojdanić pronašla je vremena za odmor s obitelji u Schladmingu

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz O uspjeu serije 'Tajna je što smo pokazali kako napraviti dobar posao'

U najpoznatijem skijaškom mjestu na svijetu obitelj je uživala u wellness i beauty tretmanima kao i snježnim radostima i gastronomskim delicijama koje su je oduševile.

'Stvarno mi je bio potreban kvalitetan odmor s obitelji. Uz toliko obveza rijetko nađemo dovoljno vremena za odmaranje i zajedničko druženje, no uvijek se trudimo da to vrijeme dobro iskoristimo. U Falkensteiner hotelu Schladming smo to i uspjeli. Svatko je pronašao nešto za sebe, a imali smo vremena i za snježne radosti. Stvarno je riječ o hotelu s dušom. Delicije, wellness tretmani, ugođaj, posluga – nemam riječi', rekla je odmorna i nasmijana Ecija.

>> Ecija Ojdanić - Od fatalne plavuše do kratkokose brinete

Zanosna glumica pokazala je svoju vrhunsku figuru koju održava zdravom prehranom i redovitom tjelovježbom koju nije izostavila ni na odmoru. Potpuno je promijenila i imidž pa je od ambiciozne plavuše postala prekrasna brineta zbog uloge u novom filmu njezina supruga Roberta Orhela koji je zajedno s njom i djecom uživao na skijanju. Prije Nove godine Ecija je odlučila obnoviti svoj duh i tijelo luksuznim tretmanima hotela.

'Oduševila me masaža toplim borovim uljem u sobi s dnevnim svjetlom i prekrasnim pogledom na prirodu. Isprobala sam i finsku saunu, a u beauty tretmanima mi se pridružila i kćer. Muški dio obitelji uživao je u zimskim sportovima, a svi zajedno smo skijali i odlučili naučiti boardati', ponosno je izjavila nasmijana glumica.

Inače, 38-godišnja glumica neće biti na setu 'Larinog izbora' dva mjeseca, jer je prihvatila glavnu ulogu u filmu 'Hitac', koji režira njezin suprug.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene