Opet na tržištu

Nakon pet godina veze: najslavnija hrvatska pin-up cura je slobodna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi glazbenik i redatelj opet je slobodan - prekinuo petogodišnju vezu!

Filip Dizdar je nakon pet godina prekinuo s djevojkom modelom Anom Perduv. 'Nismo to do sad javno objavili, ali Ana i ja nismo već tri mjeseca skupa', priznao je mladi kantautor na predstavljanju nove pjesme 'Ona zna'.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar - 1 ''vidjet ćemo...'' Filip Dizdar u slatkom iščekivanju otkrio malo previše: ''Uuu, pa ti imaš ekskluzivu!''

Filip Dizdar: 'Sestra me još nije tražila da joj napravim spot'

Na iznenađenje sviju koji su njega i kolumnisticu Anu, koja je inače i najpoznatija hrvatska pin-up (odnosi se na glamurozne modele, manekenke i filmske glumice inspirirane Hollywoodom) djevojka , doživljavali kao jedan od najljepših mladih parova na domaćoj sceni, Filip je objavio da je ponovno solo nakon gotovo pet godina.

'Nismo to gurali u medije. I dalje smo u dobrim odnosima, bili smo stvarno dosta dugo skupa. Ušli smo u to dosta mladi i nekako smo zaključili da, iako smo dosad sve prolazili skupa, da dalje ide svatko svojim putem', rekao je mladi pjevač u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Priznao je da trenutno uživa u samačkom životu i da ne traži ništa posebno, ali i da je otvoren za sve opcije. Trenutno je, kaže, više fokusiran na promociju nove pjesme 'Ona zna', pod naslovljenu kao Superman, za koju će potkraj kolovoza snimati spot.

'Kupio sam odijelo Supermana, ali mi je preveliko', smijao se Filip koji s bandom ovog petka nastupa u koprivničkom klubu 'Stars'. Nakon toga odlazi u rodni Sukošan, gdje će provesti ljeto, a potkraj kolovoza čekaju ga nove obaveze. 'Primjetio sam da su me glazbenici počeli ozbiljnije shvaćati. Promijenio se i moj odnos prema njima, ali i njihov prema meni', kaže Dizdar koji je u posljednjih nekoliko godina režirao stotinjak videospotova. 'Još da napravim Severini pa da zatvorim krug', rekao je Filip.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene