Uvjerila se iz prve ruke!

Evo kakva je zapravo Monica Bellucci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Monica Bellucci jednostavna, prirodna i susretljiva osoba potvrdila nam je novinarka Ivana Nanut koja boravi u Drvengradu tijekom posjeta talijanske glumice filmskom festivalu Kustendorf.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Deva Cassel Ima i novost za pohvaliti se! Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

Monica je bila posebna gošća domaćina festivala, proslavljenog redatelja Emira Kusturice, a boravkom u Drvengradu, gdje se festival održava, oduševila je sve koji su je vidjeli i upoznali. Pa tako i novinarku In magazina, Ivanu Nanut.

'Monica je vrlo prirodna, susretljiva i normalna osoba. Prilikom dolaska u selo običaj je da se jede pogača koja se umoči u sol i popije se rakija. Sumnjam da se od toga napila', rekla nam je Ivana te tako opovrgnula i napise nekih medija kako se Monica napila od rakije.

>> Noćila je u brvnari - Sve što je imala bili su drveni krevet, stol i stolice

'Na večeri je bezbrižno jela punjenu vješalicu, tjesteninu i slatko. Uživala je u crnom vinu. Skijala je i strpljivo medijima dva sata odgovarala na pitanja. Bez obzira na svoju veličinu Monica je i doručak i ručak i večeru jela u istoj prostoriji kao i ostatak gostiju festivala, strpljivo pozirajući obožavateljima koji su željeli ovjekovječiti trenutak s njom. Nije tražila posebnu hranu ni vip tretman', prenijela nam je Ivana svoje dojmove te dodala kako Monica danas odlazi kući.

Doznajemo i kako je ova novinarka In magazina sa slavnom glumicom pričala o novom filmu kojeg snima s Kusturicom, ulogama koje bira, kao i o njezinoj tajni uživanja u životu. Sve ovo, kao i mnogo više, možete gledati u In magazinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene