Bez imalo luksuza

Noćila je u brvnari - Sve što je imala bili su drveni krevet, stol i stolice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vedra i nasmijana, glumica Monica Bellucci hodala je ulicama Drvengrada u Srbiji u kojeg je stigla prekjučer iz Banja Luke.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Deva Cassel Ima i novost za pohvaliti se! Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

Monica je svoju prvu noć u Srbiji provela u jednoj od starih brvnara na Mećavniku, u apartmanu u kojem se nalaze samo drveni krevet, stol i stolice, piše srpski Kurir.

'Nevjerojatno, ali na njoj nema ni traga uobraženosti koja je svojstvena svjetskim filmskim zvijezdama. Sasvim je obična žena, a lijepa kao sunce. Preksinoć je večerala te nakon toga doručkovala u restoranu u kojem se hrane akreditirani novinari i studenti, sudionici festivala. Nije imala nikakvih posebnih zahtjeva', ispričali su za Kurir konobari iz jednog restorana Drvengrada.

>> U novom filmu glumit će Srpkinju

Nakon podneva Monica i Kusturica su popili piće u 'Prokletoj avliji', a onda ju je poznati redatelj, dok se gužva oko njegova festivala Kustendorfa na ulicama Drvengrada tek zahuktavala, odveo do skijališta Iver. Tamo su, u društvu uglednih gostiju, među kojima je bio i direktor festivala u Cannesu, ručali. Na meniju je bila janjetina kao i mnogo salate. Pili su birano vino. Kusturica se spustio niz stazu dok mu je Monica mahala s terase hotela 'Mladost'. Prava zimska filmska idila.

Prema pisanju srpskih medija, talijanska glumica će u Srbiji ostati do ponedjeljka, a tijekom svog boravka u toj zemlji sastat će se i s predsjednikom Tomislavom Nikolićem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene