To, Jacques!

Zadivio najvažnije britanske medije: "Pitate li se događa li se ovo stvarno - događa se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jacques Houdek nije tema samo u Hrvatskoj, već u cijeloj Europi. O njemu pišu The Sun, BBC... Susjedni mediji u Srbiji također su oduševljeni!

Nije Jacques Houdek tema dana samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj Europi. Kako inače nazvati činjenicu da je britanski The Sun donio čitavu priču o Jacquesu, i to uoči njegovog jučerašnjeg nastupa. U tekstu su detaljno opisali njegovo obrazovanje, karijeru, glazbene hitove, porijeklo, a posebno su se posvetili njegovoj pjesmi i njegovom nastupu na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Na njegov nastup osvrnuo se i BBC, i to putem Twittera. "Pitate li se događa li se ovo stvarno - događa se". Uslijedili su brojni komentari Britanaca. Većina komentara bila je iznimno pozitivna. Pisali su o njemu i Belgijci, a oduševljenje je izazvao i u susjednoj Srbiji.

Može li Jacques odnijeti pobjedu?

  • Da, nema dileme
  • Ne, nema šanse

Ukupno glasova:

Podržala ga je nekadašnja pobjednica Marija Šerifović, ali ne samo ona. Srpski mediji njegov talent nazivaju nestvarnim. Tako ga Kurir uspoređuje s Pavarottijem. "Hrvat napravio pravo čudo! Mijenja glas i ostavlja svijet u šoku", napisali su Srbi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene