Eurosong 2017

Oduševio Europu, no što kladionice predviđaju Jacquesu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jacques Houdek sinoć je svojom izvedbom oduševio cijelu Europu. Povećali su se njegovi izgledi za trijumf u finalu Eurosonga. Evo što kažu kladionice.

Oduševio je Jacques Houdek svojom izvedbom sinoć cijelu Europu, regiju i sve u Hrvatskoj. Houdek je svojim solo duetom oduševio milijune, a svi mu predviđaju zapažen uspjeh. Mnogi se nadaju da postoji čak i šansa za pobjedu. Bilo bi to sjajno, no pogledajmo za početak što kažu kladionice, koje često prilično točno predvide krajnji rezultat. Prema kladionicama Jacquesu se, nakon sinoćnje izvedbe, povećali izgledi za trijumf u finalu Eurosonga.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Među 25 finalista, Jacquesu se predviđa sjajno osmo mjesto u krajnjem poretku. Naravno, može i hoće i bolje! Neke kladionice nude bolji, neke lošiji rezultat, no u osnovi Jacquesu najveća konkurencija dolazi iz Italije, kojoj se predviđa pobjeda. Drugo mjesto zauzeo bi, prema procjenama, Portugal, a potom slijede Bugarska, Belgija i Švedska.

Iste šanse kao Hrvatska, doduše malo lošije, ima Francuska. Ne treba zanemariti da su kladionice Jacquesu znatno lošiji rezultat predviđale prije jučerašnjeg nastupa, nakon kojeg su mu povisili šanse. Posljednjih godina Hrvatska nije imala zapažen nastup na Eurosongu te bi ovakav ili bolji plasman zaista oduševio. Nadamo se, naravno, ipak pobjedi! Što vi mislite, može li Jacques vratiti Eurosong u Hrvatsku? Otkrijte nam u anketi.

Može li Jacques odnijeti pobjedu?

  • Da, nema dileme
  • Ne, nema šanse

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene