potvrdila nagađanja

Hrabar potez: Kći Jackieja Chana sa svijetom podijelila intimo priznanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Etta Ng objavom na Instagramu izazvala je golemu pozornost.

Etta Ng, 18-godišnja kći legendarnog Jackieja Chana, objavom na Instagramu potvrdila je glasine koje kruže već neko vrijeme. Etta je naime odlučila svima jasno dati do znanja da je lezbijka.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) KROZ TRNJE DO ZVIJEZDA Sad su velike glumačke zvijezde, ali karijeru su otpočeli u - pornofilmovima

Ispod fotografije na kojoj pozira ispred pozadine u duginim bojama stavila je hashtagove #lgbt i #lesbian, a objavu je prvotno dopunila i eksplicitnim priznanjem. "U slučaju da niste shvatili, lezbijka sam", stajalo je u opisu fotografije koji je Etta iz za sada nepoznatog razloga brzo obrisala, prenosi newnownext.

 

A post shared by @stolenmilktea on

 Etta je već neko vrijeme u vezi s 12 godina starijom Instagram-zvijezdom Andi Autumn, a nakon što je priznala da je lezbijka, stigla je i javna potvrda njihove veze."Nikada nisam upoznala osobu kao što je ona. Dala mi je slobodu da sve što mislim izrazim bez ikakvih presuda. Ona me u potpunosti razumije, a sve je bilo protiv nas. Konačno smo krenule u pravom smjeru. Hvala svima koji su nam pokazali ljubav i podršku. Zahvalne smo na svima na lijepim riječima i to nam daje snage ga se borimo za ono što je ispravno. Nastavit ćemo dijeliti s vama naše putovanje i nadamo se da će ono pomoći i drugima na njihovu putu. Idemo učiniti ovaj svijet mirnijim i s više razumijevanja", napisala je Andi uz zajedničku fotografiju na svojem Instagramu.

Jackie Chan nije se još oglasio o priznanju svoje kćeri, no s obzirom na to da se i sam u više navrata zalagao za prava LGBT zajednice, zasigurno će joj pružiti bezuvjetnu podršku.

 

A post shared by andiautumn (@andiautumn) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene