442730
442730
442730
442730
442730

ELLA DVORNIK Htjela sliku parova, a urnebesni komentar sve nasmijao do suza

  • , 08.07.2016., 16:24
  • Autor:
  • komentara

Ella Dvornik na svom Facebook profilu pozvala je parove da objave zajedničku sliku. Među brojnim fotografijama i komentarima, jedan status je osvojio cijelu Hrvatsku.

 
 
 
 
Ella Dvornik i Charles Pearce(Screenshot: Facebook)
Ella Dvornik i Charles Pearce(Screenshot: Facebook)

Ella Dvornik i njezin 13 godina stariji Charles uživaju bezbrižnom ljetu.

Ella Dvornik i Charles Pearce(Screenshot: Facebook)

Osim što svako malo objavljuju razne fotografije i videa na društvenim mrežama, Ella Dvornik svojim statusima također plijeni pažnju.

Ella Dvornik i Charles Pearce(Screenshot: Facebook)

Tako je ovaj put opet objavila fotografiju sebe i Charlesa, i pozvala je sve parove da učine istu stvar. Ela je tako ispod fotografije na Facebook profilu napisala 'Da vas vidimo parovi! Može neka vaša fotka?'

Parovi, ali i samci su prihvatili igru, te su se tako neki objavili tražene fotografije dok su neki pak stavljali fotke sebe i svojih kućnih ljubimaca, a neki su bili poprilično originalni. Fotografija s parom tenisica neke je oduševila, dok se jedna fotografija i komentarar posebno izdvojio.

Jedan šaljivac a je tako stavio sliku 'para' koji ga je zeznuo na kladionici.

Listić para (Screenshoot: Facebook)

Ta fotografija do suza je nasmijala i samu Ellu.

Ellin i Charlesov zadatak osvojio je preko 8000 lajkova i gotovo 800 komentara.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se