Urnebesno

ZARUČNIK ELLE DVORNIK Snimio urnebesni video za 'preživljavanje u Hrvatskoj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik snimila video u kojem sa zaručnikom priča na hrvatskom. Video je nazvala 'Lekcije za preživljavanje u Hrvatskoj'.

Ljubav ne poznaje ni godine ni teritorijalne granice. To je na svom primjeru dokazala i Ella Dvornik. Ona je već neko vrijeme u sretnoj vezi s 13 godina starijim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom. Charles i Ella često putuju svijetom, uživaju u hrani i zajedničkim trenucima.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Iako žive u britanskoj prijestolnici, par je posljednih mjeseci koristio svaku priliku za provod i odmor u Hrvatskoj. Kako bi Charles bio kao i svaki pravi Hrvat, morao je naučiti osnovne lekcije za preživljavanje. U tome mu je pomogla Ella, a Charles je pokazao svoje znanje i razumijevanje hrvatskog jezika. Sve to snimila je mlada Ella koja inače ističe ljubav s Charlesom na društvenim mrežama. Objavljuje njihove fotografije, videa i ljubavne statuse.

To je učinila i ovaj put. Snimila je video u kojem sa zaručnikom priča na hrvatskom. Video je nazvala 'Lekcije za preživljavanje u Hrvatskoj-Charles govori Hrvatski'.  Kako su komunicirali i koliko Charles razumije hrvatski pogledajte u videu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene