izgubila bitku

Snažna poruka Donne Ares: Potresnim riječima pjevačica nagovijestila kraj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedugo nakon što se suočila s teškom dijagnozom, Donna Ares uputila je snažnu poruku mladim djevojkama.

Vijest o smrti Donne Ares jučer je rastužila mnoge. Poznata bosanska pjevačica izgubila je bitku s teškom bolesti u 41. godini života.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Zbogom'' Bosanska pjevačica, nakon teške bolesti, prekrižila supruga

Karcinom ju je pokušavao slomiti tri puta, no ona se unatoč dijagnozi nikada nije predavala. Svojom hrabrom borbom nadahnjivala je mnoge. Pjevačica pravog imena Azra Kolaković bila je uzor mnogim djevojkama, a upravo njima na početku svoje odvažne borbe protiv teške bolesti uputila je snažnu poruku koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

"Nakon bolesti odlučila sam da se više neću spremati duže od pola sata, pozdravila sam se s tom kraljicom balkan žurke, koja je morala pratiti trend koji je nametnula modna industrija. Danas je jako mnogo mladih djevojaka opterećenih tom ambalažom... Jednom ćemo sve to morati skinuti sa sebe. Što ostane kad vam rak skine kosu sa glave?", kazala je pjevačica za Telegraf. Te njezine potresne riječi zauvijek će ostati urezane u sjećanju mnogih koji su u Donni vidjeli uzor, inspiraciju i nepokolebljivu snagu koja ih je gurala da ne posustanu ni u jednom trenutku života.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene