kako moćno!

"Kad osjetiš da ubija..." Treći put pobijedila rak pa odaslala snažnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sretnu vijest pjevačica je objavila na svom Instagramu uz upečatljivu i snažnu poruku.

Nakon što je i treći put oboljela od raka, bosansko hercegovačka pjevačica Donna Ares ponovno je pobijedila svoju bitku.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) odlazak glumice Mirjana Majurec se s karcinomom borila više od 10 godina, htjela se vratiti glumi, no bolest ju je triput spriječila

Poznata pjevačica izjavila je tijekom mučne borbe za ozdravljenje kako se protiv karcinoma ne bori u tišini pa je svoju borbu odlučila podijeliti na društvenim mrežama.  ''Probala sam glasnu i tihu varijantu, radi osobnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu", napisala je pjevačica.

Nakon duge i iscrpljujuće borbe, genijalnu poruku je podijelila na svom Instagram profilu. "Nakon svake dobijene bitke ja se narugam toj bolesti, nabacim osmjeh i idem dalje. Lovim dane, mjesece, a hvala Bogu i godine, što svim ljudima koji se bore sa rakom, nevidljivim bolestima i otrovima želim! Kad osjetiš da ubija, za**** protokol i slušaj sebe!", poručila je Donna.

 

Nakon svake dobijene bitke ja se narugam toj bolesti, nabacim osmjeh i idem dalje. Lovim dane, mjesece, a hvala Bogu i godine, sto SVIM ljudima koji se bore sa rakom, nevidljivim bolestima i otrovima zelim!!!! Kad osjetis da ubija... zajebi protokol... i slusaj sebe!!!

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene