Život na adrenalinu

Žanamari u svojem dnevniku otkrila: ''Popila sam prvi koktel. Ostalo je povijest''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari je napisala svoj dnevnik, a mi vam ekskluzivno donosimo kako izgleda život poznate pjevačice.

Žanamari je po mnogima jedna od najzgodnijih domaćih pjevačica. Atraktivna je Žanamari, ali ni ostatak njezine obitelji nije daleko od titule najzgodnijih. Zgodan suprug i prekrasna kćerkica svakodnevnica su popularne pjevačice. Njihov život prožet je uzbudljivim trenucima, a mi vam donosimo dnevnik koji je Žanamari napisala samo za Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo In Magazin: Žanamari Perčić - 1 Rezultati napornih treninga Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

Ponedjeljak

Ono kad ti muž čim otvoriš oči, strateški donese kavu i vidiš na njemu da će te sad obasuti s nekim informacijama koje tvoj mozak neće moći isprocesuirati jer je prerano i dijete te budilo noćas jedno četiri puta, pa si ga nosila satima dok je on spavao ko beba. I da, točna pretpostavka. Nakon prvog gutljaja kave krenuo je rafal informacija o tome kako je noćas dovršio tekst za novu stvar i kako ju moram odmah sad do studija snimiti, a s obzirom da ima i neke fresh ideje za spot, mogli bismo nakon studija otići istraživati lokacije. Maki, gdje je tu kava, doručak, mijenjane pelene Gabici, disanje? Halo! Volim svog hiperaktivno, entuzijastično, bipolarnog mužića (smijeh). Moram priznati… Zaslužan je što smo danas zaista napravili novu pjesmu, i to duet. Rekao je ako ovo ne bude bomba, da se odriče pisanja tekstova. Moš mislit, hahaha.

Utorak

Danas je bio dan dostava! Došlo mi je sve ikad, kao da su se dogovorili. Haljina, perika, sat, kremica za celulit, a došla je i moja stara i ugledavši hrpetinu kutija zaključila – Opet naručujete! Gdje ćete vi sa svim tim stvarima? – To se zove “bursting my bubble”, ali nisam se dala. Maki je imao odličnu ideju za fotkanje s kremicom, a ja sam bila toliko oduševljena rozom perikom da sam ju nosila na fotkanje uz plažu na plus 40! To se zove – volja! Moram li reći da sam u njoj privukla pažnju pola plaže, može bit da su mislili da sam luda. Nije bad jer je moja instagram ekipica bila oduševljena. To se računa. Potaknuti pitanjima i porukama kojima su mi zasuli direct messages napravili smo i video intervju s njihovim pitanjima i uploadali ga na nas YouTube kanal, a tijekom cijelog snimanja bili smo budale kakve inače jesmo. Tek ovako kad se snimimo i kad to pogledam shvatim da nismo normalni (smijeh).


 

Srijeda

Probudila me Gabi, naravno, iako sam "navila" alarm da me probudi ranije nego inače, Gabči je opet pobijedila! Plan je zaletiti se do Splita na kavu s apsolutno svima i da Gabi pojede svoje omiljene pileće medaljone. Uspjeli smo sparili na istoj kavi moje drage frendice i plešačice Željku, Tiu i Ellu, i našeg novog prijatelja Ivicu, koji je za vrijeme te kave postao i suradnik. Otvorio je novi estetski salon u kojem sad namjeravam provoditi svaku slobodnu sekundu (smijeh). Beauty spikica pasala je i curama jer se taman pripremamo za snimanje novog spota, pa se moramo srediti, ako me razumijete. Gabi je prolila sve čaše vode, pijuckala sve sokiće koji su se našli na stolu i u konačnici odlučila da je vrijeme za ići kući. Kavica na Žnjanu bila je kratka ali slatka i produktivna. Nakon kavice Gabi je došla na svoje… U shoping centru su pali jedni pileći medaljoni, i ljubav na prvi pogled između Gabi i Mini Mouse balona! Mama i tata su obavili shoping i sokić te smo zadovoljni otišli kućici.

Četvrtak

Provedoh dan slažući repertoar za sutrašnji koncert u Crikvenici. Nastojim da mi doslovno svaka stvar koju izvodim bude gušt i svježa, tako da sam neke morala izbaciti i doslovno dan prije svirke skinuti neke nove aktualne hitove. Pala je “Ciao Adios” od Anne Marie i “Treat You Better” od Shawn Mendes-a. Hehe…znala sam uz što će Gabi zaspati navečer! Kad Maki dofura akustaru i krenemo s probom Gabi zaspe doslovno odmah! Tako da sam se veselila ranijem lijeganju i putu sutra. Ključna riječ – ''put sutra'' - je bila uzrok što ipak nisam zaspala… Uvijek me pere adrenalin prije koncerata i puta tako da sam gledala njih dvoje kako ćore i nervirala se. Jupi, sutra podočnjaci plus adrenalin. Hvala Bogu na šminki i nadam se koktelima!

Petak

Putovali smo sasvim ok, Gabi je za divno čudo pojela doručak i bila izrazito mirna u auto sjedalici. Znala sam da negdje mora zaštekati. I naravno, kad smo došli na lokaciju i izašli iz auta doslovno nas je onesvijestio val vrućine! Moja frendica Tea pogledala je online i pišu da je ovo najtopliji dan ove godine. Vrh. Nema veze, fokusirala sam se na pozitivne stvari, provesti ću dan s najdražim ljudima radeći ono što volim. Tea je zaista dokazala da je boginja u svakom pogledu. Pomogla mi je s Gabi i dizala mi moral u svakom trenutku. Naša varaždinska polovica benda stigli su prije nas i načeli koktele u beach baru u kojem je svirka te fino osvježeni dočekali prvo nas pa onda plesačice i plesače koji su također nastupali. Počeli smo svirati oko 22h, a već oko 23.30h došla je poruka od Tejice da Gabi pajki. E to je trenutak kad se ja opustim do kraja i odlučujem popiti prvi koktel! Ostalo je povijest hahaha.

Subota

Putovali smo nazad kući milijun sati, ali kad sam napokon dotaknula svoj krevet u svom fino rashlađenom stanu par sati sna je popravilo sve. Gabi je nakon vožnje morala trčkarati po dvorištu i urlati pa je didi i baki bilo veselo. Nakon buđenja pala je kava u 20h navečer i krenulo je mozganje vezano za snimanje novog spota. Želimo to napraviti doslovno sutra, ali zbog Gabi ćemo izgleda morati čekati 20.7. kad nam stiže prijateljica Louise iz Londona na par dana, koju Gabi obožava. To je izvanredna šansa da Maki i ja snimimo spot i izbacimo stvar recimo točno 1.8.. Nakon što je pao plan izašli smo u ponoćnu šetnju uz more, s Gabi. Tad je najljepše jer nema ljudi, malo je hladnije i Gabi je mrvicu mirnija, pa izdrži do deset minuta u kolicima promatrajući more.

Nedjelja

Prvi put ovaj tjedan da smo spojili deset sati sna! Nisam znala kud ću od sreće, pa sam odlučila nastaviti s uživancijom i otići na plažu. Čekali smo 17h jer je Gabica jako svijetle puti i unatoč kremicama izbjegavam ju izlagati suncu. A i ja ne volim izazivati nove bore. Do mora nismo došli ali smo se igrali na plaži kanticama i bacanjem pijeska na mamu. To ju je malo izmorilo pa je pala after beach spavalica, što smo Maki i ja iskoristili da pogledamo filmić i popijemo čašu vina. Bilo je “easy like Sunday evening”. Uspjeli smo stati na kraj jednoj cijeloj lubenici, kad smo čuli da je Gabiskoni opet u akciji. Ostatak večeri smo proveli u ludoj igri s Gabi. Mislim da je naš smijeh i njene vriskove veselja čulo cijelo susjedstvo, ali nitko nije prijavio vlastima (smijeh).


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene