otelo se kontroli

Vrući kadrovi! Nikad izazovnija Žanamari "uhvaćena" u tajnoj romansi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari je u wellness centru napravila lom sa svojim curama. Ludu zabavu dodatno je začinila jedna MMS poruka.

Za vrijeme ludog ženskog partija na bazenu koji se oteo kontroli, Žanamari poslala je vrući MMS i poziv na druženje Joshui Macksu. Sočne detalje i nastavak priče pogledajte u novom spotu Žanamari “Love On The Dance Floor”.

Pogledaj i ovo showbuzz unatoč tome što je zauzet Suprugu naše pjevačice žene se nemilice upucavaju

U wellness centru makarskog hotela Miramare, Žanamari napravila je lom sa svojim curama i bez imalo zadrške dočarala kako ona doživljava najbolji ljetni provod. Pomalo bezobrazan spot za novi ljetni klupski hit "Love On The Dance Floor" režirao je Mario Perčić za V.R.H. Productions, a oko iza kamere bio je ovaj put Darko Vuković.

"Pustiti ću da pjesma i spot sve kažu o sebi, samo ću reći da je radni naziv pjesme bio "IBIZA" i sve će vam biti jasno (smijeh). Ibiza, dolazimo!", kaže Žanamari o novom singlu.

"Pjesma je zapravo atipičan duet koji se dogodio spontano. Mario je na demo verziji otpjevao jedan dio melodije kojeg je on i osmislio, samo da mi pokaže kako treba zvučati, ali mi se toliko svidjelo kako taj dio zvuči s njegovim glasom da sam rekla da mora ostati u pjesmi. Njegovo umjetničko ime je Joshua Macks, s kojim se predstavio prije nekoliko mjeseci s vlastitim singlom "Demons", tako da je ova vokalno autorska suradnja na mojoj novoj pjesmi bila logičan idući korak."


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene