Uzbudljiva epizoda

´Moj ostanak je vrlo neizvjestan!´

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor neće ni naslutiti s kojim će se izazovima susresti u desetoj epizodi Masterchefa.

Nova epizoda će pred Ivanu, Alku i Igora donijeti nova uzbuđenja i kulinarske okršaje u najpoznatijoj reality kuhinji. Igor neće ni naslutiti s kojim će se izazovima susresti: ´Novi dan, novi izazovi, nove namirnice. Nemam pojma što bi moglo biti danas!´.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Ispala iz showa - Teško se nosi sa stresom!

Radovan će kandidatima poželjeti dobrodošlicu i pojasniti da se nalaze u drugoj rundi njihove četvrtfinalne borbe. Nakon četvrtfinala uslijedit će polufinale u kojem ima mjesta samo za osam najboljih.

Kandidat ili kandidatkinja koji je u izazovu Kutije iznenađenja s ponuđenim namirnicama napravio najukusnije jelo u prvom će izazovu imati određenu prednost. Naime, kandidati će se susresti s novim Testom osjetila, ali neće, kao dosad, pogađati ´sirove´ namirnice već će pogađati sve sastojke jedne vrste – gulaša.

´Potrudite se zato što je sljedeći izazov eliminacijski. Tko bude najmanje uspješan, danas će nas napustiti´, lica iz javnog života upozorit će Andrej. ´Alka i Ivana su ozbiljna konkurencija, što su i pokazale jučer tako da mi je ostanak vrlo neizvjestan´, kazat će Igor.

´Danas netko od nas ide kući, ne znam zašto imam predosjećaj da sam to ja´, otkrit će Alka. Kandidate će u restoranu, na kojeg Igor dosad nije obraćao pozornost, dočekati Dino. Nakon što dignu poklopce i vide jelo koje se ispod nalazi Alka će biti ugodno iznenađena jer će to biti nešto u čemu se može snaći.

Pobjednik prethodnog izazova će u Testu osjetila dobiti dva boda bonusa. Hoće li to biti dovoljno za pobjedu i jedan korak bliže prolasku u polufinale ili će pak u ovom izazovu briljirati netko tko cijelo vrijeme ´skriva´ svoj talent i znanje, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene