Celebrity MasterChef

´To je toliki stres, za ne izdržati!´

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Antonija Šola napustila je Masterchef.

Vegetarijanski curry koji su kandidati replicirali za svoj ostanak u MasterChef kuhinji Antoniji Šoli je bio dosta blag za njen ukus. ´Ja volim baš osjetiti okus onako intenzivno, ali pokušat ću postići da bude što sličnije´, izjavila je nakon kušanja.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

Ivana i Irina napravile dva najukusnija curryja

Prije samog kuhanja suočila se s prvim problemom: recept joj nije bio dosta jasan jer nisu pisale količine i koliko dugo se što kuha. ´Mislim da će biti najteže stići to sve!´, izjavila je. Za repliciranje jela celebrity kandidati na raspolaganju su imali sat vremena.

Antonijino jelo gotovo 20 minuta ranije

Antonija je već na samom početku počela jako brzati, za razliku za ostalih kandidata u najpoznatijoj reality kuhinji. Naime, zbog jučerašnjeg je izazova Antonija bila u strahu pa je stvari radila paralelno poučena ranijim iskustvom. ´Mogla sam ipak malo sporije, ali mi je toliko od jučer ostalo to da neću stići!´, pomislila je.

Radovan ju je u obilasku žirija upozorio da ne brza, no Antonija je gotovo 20 minuta prije kraja već bila gotova. ´Mogla sam ipak malo sporije!´, komentirala je. Kako je ranije bila gotova, otišla je kod Ranka kušati njegovu hranu. Iako joj nije rekao da može probati, simpatična pjevačica se svejedno sama poslužila: ´Nije mi baš htio dati da probam, ali sam mu ja ipak malo ukrala i probala´. No Antonija više nije znala procijeniti rižu koju je kušala: ´Valjda sam zaljubljena, kažu da u zaljubljenosti otupe sva osjetila i sve ti je fino´.

Antonija: ´To je toliki stres, za ne izdržati!´

Njezin tanjur je najduže čekao na kušanje, a prvi je bio završen.´Mogu razumjeti zašto je Ivani malo krumpir ´al dente´, ali ne mogu razumjeti zašto je vama, vi ste završili ranije!´, rekao joj je Dino. Njezina je riža bila dobro kuhana, ali se od čekanja posušila na tanjuru. Ista stvar je bila i s povrćem.

´Bila sam u užasnoj trci s vremenom, zato sam požurila, zato su drugi zakasnili. To je toliki stres, za ne izdražati!´, objasnila je simpatična pjevačica. Andrej je dodao da je jelo posloženo u duhu originala i da dalje ne razumije zašto je brzala. ´Nemojte misliti da vam to zamjeram manje nego njima što su zakasnile, na istom nivou smo!´, zaključio je strogo. Radovan nije imao što nadodati.

Prije proglašenja celebrity kandidata koji će nakon ovog izazova otići kući, Radovan je dodao da kandidati žive u vremenu u kojem ne razmišljaju o vremenu na satu. Žiri se u ovom izazovu našao u velikom problemu jer je nakon kušanja shvatio da su dvije osobe koje su kasnile sa završavanjem jela u stvari napravile najbolji curry.

Antonija je svoje jelo servirala trećinu vremena ranije i to jelo koje je sirovo. I u prepoznavanju ribe bila najgora te su Dino, Radovan i Andrej odlučili da danas ona odlazi kući. 'Zaista se teško snalazim s ovim vremenom, s tempiranjem, jednostavno je to prevelik stres za mene´, komentirala je. Ivana je pak očekivala da danas ona odlazi, a Antonija ostaje. ´Želim im puno sreće, ja ću to usavršiti u svom kućnom miru´, poručila je simpatična Šola.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene