Zarazni ritam

Poslušajte dugoočekivani hit- Iluzija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugoočekivana hit pjesma Iluzija Danijele Martinović oduševljava. Zarazni ritam, vrhunska produkcija i čaroban tekst ostavit će Vas bez daha, podići na noge i rasplesati.

Stigao je dugoočekivani hit Danijele Martinović. Zarazni ritam I vrhunska produkcija zasigurno će vas osvojiti.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

‘Nakon višemjesečnog rada na pjesmi izuzetno sam sretna što je Iluzija konačno u eteru i što je ljudi imaju prilike čuti!’ rekla je Danijela.

Danijela zna: 'Ujutro kad se digneš, trgneš lozu i sve prođe'

‘Mislim da smo napravili jedan odličan spoj modernog zvuka koji je trenutno aktualan u svijetu, a kojeg je Enes Tvrtković isproducirao te mog glazbenog izričaja kojem sam godinama vjerna. Pjesma je zarazno pjevna, ima vrlo kvalitetan i moderan tekst!’dodala je pjevačica.

Glazbu za pjesmu Iluzija potpisuje Petar Grašo, tekst je napisao Petar Grašo uz asistenciju Antonije Šole, a produkciju potpisuje Enes Tvrtković. Premijerno izdanje pjesma je imala na Narodnom radiju u Glazbenom show-u Dalibora Petka koji je Danijeli pripremio brojna iznenađenja, a zasigurno najveće priznanje je dobila od iluzionista Luke Vidovića te je i sama stvorila iluziju.

‘Ova je pjesma idealana, radiofonična je i vjerujem da će se rado puštati kako na radio postajama tako i u klubovima diljem regije namijenjena svim kraljicama i kraljevima plesnih podija. Nadam se i vjerujem da će publika uživati uz ovu pjesmu kako smo i mi uživali snimajući je’, rekla je Danijela.

‘Iluzija, sve u zraku miriše, miriše na grešnike! Znam da je opasno to, al je dobro – neopisivo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene