Savjet za dugovječnost

Danijela zna: 'Ujutro kad se digneš, trgneš lozu i sve prođe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović i Ivan Zak popričali su s voditeljicom inMagazina Miom Kovačić, a kroz prilog smo se prisjetili i nekih zanimljivih trenutaka s njihovim koncerata.

Znate li koja je tajna energične Danijele Martinović? Izgleda kako je riječ o genima. 'Moj djed je živio 99 godina. Ujutro kad se digneš, trgneš lozu i sve prođe', otkrila je Danijela pred našim kamerama koja je najavila i novi singl 'Iluzija' inspirirana elektroničkom glazbom.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

Proslava 5. rođendana: 'Što se tiče ove ekipe, stvarno čestitam!'

'Bila sam prošlo ljeto na ULTRA festivalu u svom gradu i bila sam fascinirana glazbom, energijom i ljudima', kaže Danijela čija je tajna i u puno smijeha i vjerovanju da će sve biti dobro na kraju.

U bajkovitom prostoru, koji je svojom kreativnom rukom uredila voditeljica InMagazina, inače magistrica dizajna – Mia Kovačić, okupili su se brojni poznati Hrvati kako bi uveličali veliko rođendansko slavlje magazina koji broji čak 1300 emisija.

Pogledajte kako je to izgledalo na proslavi inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene