Veliko slavlje

Proslava 5. rođendana: 'Što se tiče ove ekipe, stvarno čestitam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

InMagazin slavi peti rođendan, i povodom toga je u svom studiju ugostio mnoga zvučna imena hrvatske estrade.

'Ja sam sedam godina u solo karijeri i moram priznati da, kad se počeo emitirati inMagazin, i meni je bolje krenulo. Moram zahvaliti inMagazinu što me vjerno prati i što su tu kad mi najviše trebaju', izjavila je pjevačica Jelena Rozga, jedna od mnogih gostiju zabave o kojoj će posvjedočiti i posebno izdanje emisije koja će se emitirati danas u programu NoveTV.

Pogledaj i ovo showbuzz Treća sreća Prelijepa voditeljica u vjenčanici: "Opet je udajemo"

U bajkovitom prostoru, koji je svojom kreativnom rukom uredila voditeljica InMagazina, inače magistrica dizajna – Mia Kovačić, okupili su se brojni poznati Hrvati kako bi uveličali veliko rođendansko slavlje magazina koji broji čak 1300 emisija.

InMagazin slavi svoj peti rođendan

Mnogo puta je u njemu bio kao gost i pjevač Tony Cetinski koji ga je također pohvalio.

'Drago mi je da ne miješate kruške i jabuke uvijek... osim ponekad. Inače nisam čovjek koji je zadovoljan reportažama, ali ovdje je bilo najmanje zamjerki. Što se tiče ove ekipe, stvarno čestitam', pun lijepih riječi bio je Tony.

Voditeljice Mia Kovačič i Ana Stunić provest će danas gledatelje i kroz ovu televizijsku rođendansku proslavu koja donosi brojna iznenađenja.

Televizijski event odvest će gledatelje iza prepoznatljive scene koju svakodnevno gledamo na malim ekranima te upoznati nas s cijelom pozadinom nastajanja najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj. Prisjetit ćemo se najjačih tema, brojnih inspirativnih putovanja te najintrigantnijih intervjua u proteklih pet godina.

Za širok spektar različitih tema iz područja domaće i strane showbizz scene zaslužne su glavna urednica Ivana Mandić, a nedavno joj se u toj odgovornosti pridružuju i dnevne urednice Svjetlana Matić i Ivana Nanut.

'Teško mi je bilo izdvojiti neke posebne trenutke iz ovih 1300 emisija. Bilo je prekrasnih priča i putopisa. Imamo odličnu suradnju s domaćim zvijezdama i na to smo posebno ponosni', izjavila je urednica inMagazina, Ivana Mandić.

Svakodnevno aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne  priče donosi pravi tim novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Svjetlana Matić, Saša Knežić, Davor Garić, Gordan Vasilj, Anja Stevović, Lana Samaržija, Jelena Prpoš, Maruša Stamać, Iva Divljaković, Ružica Đukić i Dalibor Petko.

U priloženoj galeriji fotografija pogledajte tko je sve došao na rođendansku proslavu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene