Kedžo ima novi spot

Samoća i pustoš neostvarene ljubavi: 'Tebi sve sam oprostio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talentirani Damir Kedžo srca brojne publike osvojio je svojim impresivnim glasom, a sada i novim spotom.

Aktualnim singlom 'Tebi sve sam oprostio' koji dolazi iz autorske radionice Darka Bakića, autora glazbe i teksta, Damir Kedžo se predstavio na nedavno održanom Splitskom festivalu, ali i osvojio nagradu za najbolju interpretaciju.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

Splitski festival: Pogledajte tko je što nosio, s kim došao i o čemu se pričalo

Kako je sam Kedžo rekao novi singl, prirodan je nastavak suradnje s Darko Bakićem i Nikšom Bratošem, a kao rezultat ovakve suradnje uspjeh je očekivan. Nagrađena pjesma ovih dana dobila je i svoje video izdanje, a sve se snimalo na lokacijama Krka i Zagreba pod budnim okom redatelja Tomislava Povića, koji je nadmašio sva Damirova očekivanja.

'Dok sam slušao pjesmu imao sam vizije pustinje. Drago mi je da smo uspjeli naći lokaciju koja će ih dovoljno dobro prenijeti u stvarnost. Spotom sam htio dočarati samoću i pustoš neostvarene ljubavi, a motivom karata koji se pojavljuje ljubavnu vezu kao igru u kojoj jedna stana gubi', rekao je Kedžo.

Spot je sniman za vrijeme toplinskog vala u srpnju. Temperature su se penjale do 35 stupnjeva tako da je Kedžo za vrijeme snimanja promijenio čak 11 bijelih majica. 'Još jedan spot je vani. Beskrajno sam uživao raditi na ovom spotu.Bez obzira na temperaturu od +40 Hvala redatelju Tomislavu Poviću što je moju viziju uobličio u ovo šte ćete upravo pogledati. Tebi sve sam oprostio. Nadam se da ce vam se svidjeti', poručio je Kedžo putem Facebooka.

Podršku ima i od starijih kolega, tako ga je prije par dana pohvalio i sam Tony Cetinski. 'Ovaj momak obećaje i kad ga slušam daje mi nadu za ovu našu scenu', poručio je Tony.

Pogledajte i novi spot: 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene