458429
458429
458429
458429
458429

OVO JOŠ NIKAD NISTE VIDJELI Kedžu cijepili u ordinaciji!

  • , 26.11.2016., 11:39
  • Autor:
  • komentara

Simpatični i talentirati Damir Kedžo gostovao je u emisiji "Zdravlje na kvadrat". Pogledajte kako je završio njegov liječnički pregled.

 
 
 
 
Damir Kedžo u emisiji Zdravlje na kvadrat (Video: Zdravlje na kvadrat)
Damir Kedžo u emisiji Zdravlje na kvadrat (Video: Zdravlje na kvadrat)

Damir Kedžo gostovao je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" gdje je otkrio svoje zdrave navike, ali i cijepio se protiv gripe. Rođeni Omišljanin, s privremenim boravkom u Zagrebu često se rekreira trčanjem oko Jaruna. Kedžo je poznat kao veliki radnik, što možete vidjeti i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", stoga nije čudno što je često umoran. Ipak, nastoji redovito trenirati.

"Nikad nemam tu neku varijantu, najčešće 10 kilometara, a najviše što sam otrčao bez prestanka, i to nakon što nisam trčao 6 mjeseci je bilo 22 kilometra i to sam umro", kazao je Kedžo. Nakon trčanja, trening u teretani. Tu je Damir četiri puta tjedno po sat vremena. "Prvo vrijeme sam vježbao s trenerom jer volim taj personalni princip treninga zbog toga što meni mozak često odluta i onda mi treba netko da me fokusira i da se dere na mene", otkrio je simpatični glazbenik.

Damir Kedžo (Foto: PR)

Iako mu je zdravlje sjajno, strahuje od gripe te je često umoran pa se pregledao u ordinaciji obiteljskog liječnika, gdje se na kraju i cijepio protiv gripe. Što je sve Kedžo radio te kako izgleda njegov dan, pogledajte u prilogu emisije Zdravlje na kvadrat.

Damir Kedžo (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se