Zdravlje na kvadrat

ŽESTOKI TRENING MINISTRA MARIĆA "Ovdje me nitko ne traži da smanjim poreze"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ministar financija Zdravko Marić gostovao je u emisiji "Zdravlje na kvadrat".

Ekipa emisije "Zdravlje na kvadrat" provela je dan s ministrom financija Zdravkom Marićem. "Mislim da je meni dobro mjeriti tlak prije sjednice Vlade. Poslije sjednice možda baš i ne", rekao je. S ministrom Marićem urednik emisije Dalibor Bosančić optrčao je krug oko zagrebačkog jezera Jarun. Ministar je prvi puta pred kamerama igrao košarku sa studentima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ali govorio i o stresu kao jednom od najvećih neprijatelja na svom poslu, kao i o svojem načinu prehrane. Gledatelji će imati priliku pogledati što na sve to kažu kineziolog, psiholog i obiteljski liječnik.

Pogledaj i ovo Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat ''pronalazim svoj mir'' Mladi glazbenik koji je osvojio regiju o svom putu do uspjeha: ''Možda nije najbrži put, ali ja mislim da je najispravniji''

Novinari emisije'Zdravlje na kvadrat' donose priču o bolovanjima i traže odgovor na pitanje koja bolovanja liječnici najčešće pišu i u koje vrijeme.

Gledatelji ovaj tjedan u 'Zdravlju na kvadrat' imaju priliku doznati i koji su simptomi bolesne štitnjače te kako se ona liječi.

Ekipa emisije istražila je i hoće li od iduće godine poskupjeti lijekovi te koliko unosimo kalorija u sebe kada jedemo čips, štapiće, a istražili su i zašto netko želi trajni make-up i rade li ga i muškarci. Fitness treneri Manuela i Raul gledateljima će pokazati koje vježbe se mogu raditi doma ili u teretani kako bi imali jače i ljepše oblikovane noge.

Ne propustite novo izdanje emisije ''Zdravlje na kvadrat'' u subotu 19.studenog na Novoj TV!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene