Finale CAP

Domaće ljepotice imaju noge za pokazivanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na finlanoj večeri Cro a portera brojne poznate dame pokazale su svoje vitke linije i utegnute noge. Zanimljivo je bilo i na pisti i u prvim redovima...

Četiri dana modnog spektakla privodi se kraju. I dok su Hippy Garden, Sonja Lamut, Lokomotiva, Linea Exclusive, Twins i Zigman pokazali nove kolekcije, u prvim redovima Cro a Portera bilo je zanimljivo.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Revija Matije Vuice bila je najiščekivanija na Cro a Porteru

Nakon što je jutro provela na zagrebačkoj špici, TV voditeljica Nikolina Ristović pojavila se i na reviji. Naravno uz pratnju supruga Vidoja. Nikolina je nosila sjajnu haljinu, te je opet naglasila svoje duge noge visokim potpeticama. No nije bila jedina.

I glumia Barbara Vicković odvažila se i pokazala noge u zelenoj kratkoj haljinici. Glumica Nataša Janjić odabraja je kožnu sunjku malo duljeg kroja, no zato je pjevačica Lana Jurčević nosila kratki topić i usku suknju kojima je naglasila svoju vitku liniju.

Tko se istaknuo u gomili, pogledajte u našoj galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene