Revija Matije Vuice

'U ovom bi se mogla još koji put udat'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najiščekivanija revija na trećoj večeri Cro a portera svakako je bila ona Matije Vuice. Tako su joj podršku iz prvog reda dale brojne poznate dame, pa i Severina s već prepoznatljivim, ukrašenim štakama.

Najiščekivanija revija večeri svakako je bila ona Matije Vuice. Iako muza njezine nove kolekcije Zrinka Cvitešić zbog dodjela britanskih kazališnih nagrada nije prisustvovala ovom modnom događaju, štovatelja Matijina dizajna nije manjkalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova kolekcija Cro a Porter: Nova kampanja modnog Studija ARILEO

Cro A Porter: Severina i Žanamari Lalić pokazale dekoltee u crnim haljinama

'U Londonu sam nedavno nosila njezinu prekrasnu haljinu i svi su me pitali čija je, u životu me toliko ljudi nije zaustavilo', otkrila je pjevačica Maja Šuput.  'Da Boris nije tako dobar i da u ovom trenutku ne čuva Donata, mogla bi razmislit da se u ovome večeras još koji put udam, ali čuva Donata i ne mogu se požalit', rekla je mlada mama Doris Pinčić Rogoznica.

Osim kao podrška, Matijin dugogodušnji partner zaslužan je i za pjesmu iz defilea Matijine revije koja je dodatno naglasila poruku revije.  Važno je očuvati tradiciju svake zemlje, ali i slaviti žensku ljepotu.

Za hrvatski dizajn očito se daleko čuje, a mode s obzirom na to da se i za Cro a porter tražila karta više. Kako je bilo, pogledajte u prilogu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene