454337
454337
454337
454337
454337

ŽIVOTNA DRAMA Slavna ljepotica gledala je kako joj majka ubija oca

  • , 22.10.2016., 09:49
  • Autor:
  • komentara

Iako trenutno slovi za jednu od najslavnijih glumica teško djetinjstvo nikada neće zaboraviti.

 
 
 
 
Charlize Theron (FOTO: Getty)
Charlize Theron (FOTO: Getty)

Predivna Charlize Theron jedna je od najljepših i najtalentiranijih glumica današnjice. Ipak iza nje se krije jedna mračna tajna koja ju prati još iz djetinjstva.

Charlize je rođena u Južnoafričkoj Republici, a odrasla je na obiteljskoj farmi blizu Johannesburga s ocem Charlesom i majkom Gerdom. No, djetinjstvo joj nije bilo lako. Gotovo svakodnevno svjedočila je napadima oca na majku, a sve je kulminiralo jedne večeri kada je njezina majka u samoobrani ubila alkoholiziranog i nasilnog oca. Charlize je tada imala samo 15 godina.

 

Stole @lesliefremar 's phone

A photo posted by Charlize Theron (@charlizeafrica) on


Iako je naposljetku dokazano da je ubojstvo bilo opravdano i da se dogodilo u samoobrani ružne slike kobne večeri i dan danas nakon 25 godina prate predivnu glumicu kojoj je upravo izgled često otežavao život u Hollywoodu.

Ipak ona se s godinama naučila nositi s time, ali i mračnom obiteljskom tajnom te je unatoč svemu postala uzor ženama diljem svijeta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se