'Lijepe ljude prve odbiju'

ZNA IZ ISKUSTVA Charlize Theron se požalila kako je u Hollywoodu teško lijepim ljudima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Charlize Theron poznata je po svojoj ljepoti, a upravo to je ono što joj i smeta kada je posao u pitanju.

Slavna glumica i oskarovka Charlize Theron nedavno se požalila kako je teško biti lijep u Hollywoodu. Da, zaista je Charlize rekla da 'lijepe ljude prve odbiju'. Iako Hollywood potresaju veće poteškoće, poput optužbi za rasizam, 40-godišnja glumica se odlučila osvrnuti na onaj njoj puno bliži – biti prekrasna glumica nije uvijek prednost.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

'Poslovi sa stvarnom važnošću i teškoćom idu ljudima koji fizički najbolje pašu njima i to je kraj priče. Koliko ima uloga za j***** prekrasnu, visoku manekenku koja nosi haljine? Kada su značajne uloge u pitanju, bila sam tada u sobi i prvo se lijepim ljudima vrata pokažu.'

Čini se kao jedan od onih privilegiranih problema, ali izgleda kako Charlize i je pomalo u pravu. Upravo ona uloga za koju je odnijela kući zlatni kipić je ona u filmu 'Čudovište', u kojoj glumi serijsku ubojicu Aileen Wuornos. Tada se Charlize nije mogla oslanjati na svoju ljepotu, te je čak i morala svaki dan provesti nekoliko sati u stolici za šminkanje kako bi ju učinili manje atraktivnom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene