Sve zbog obitelji

Odriče se karijere zbog bolesnog supruga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Celine Dion je odlučila odgoditi sve showbusiness obaveze kako bi se sto posto posvetila obitelji, svojem mužu Reneu, odnosno rješavanju zdravstvenih problema.

U prosincu je njenom mužu operiran zloćudni tumor nakon čega se par svaki dan borio s bolešću, pokušao uskladiti mnogobrojne poslovne obaveze i istovremeno odgajati troje male djece.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Izgubila 20 kilograma Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Grammy: Najskuplji video spotovi svih vremena

Celine Dion također ima zdravstvenih problema, odnosno ima jaku upalu grla zbog čega nije mogla nastupati na koncertima zakazanima u Las Vegasu od 29. lipnja. Još se uvijek nije oporavila.

'Želim posvetiti svu snagu i energiju liječenju mog muža. Kako bih to bila u stanju, važno je da ovo vrijeme posvetim njemu i djeci. Ispričavam se svim obožavateljima na neugodnoj situaciji i zahvaljujem na njihovoj ljubavi i podršci', poručila je Celine kojoj je zaštitni znak njezin osebujan glas. Obitelj je zatražila poštivanje privatnosti u ovom teškom periodu.

Od dogovorenih koncerata bit će otkazani koncerti u Caesars Palace i azijska turneja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene