Fino kuhanje

SEMENTA ZABORAVILA OSNOVU NAMIRNICU

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bit će zanimljivo vidjeti kako se 14 celebrity kandidata snalaze u Testu kreativnosti.

Da se u MasterChef kuhinji fino kuha, osim žirija to najbolje zna i Baby Dooks. Ne skrivajući svoju strast prema hrani, za vrijeme dok kandidati nose svoje jelo pred žiri na ocjenu, Baby Dooks obilazi njihove radne jedinice kako bi degustirao i što su kolege spremile. „On ždere sve okolo! David je kao terminator. Vidim da je gurman i da voli sve probati. Vidim da dečko voli papati!“ komentirao je Ricardo, a Dooks je potvrdio kako voli hranu na velikim tanjurima i najesti se „bez filozofije“.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Jedini vegan u Celebrity MasterChef kuhinji najbolje ispekao kare vepra

Dok Dooks služi kao svojevrsna produžena ruka žirija, Vlado bi se pak mijenjao s Andrejem. „Ja nekako kad razmislim da bi mi recimo bilo ugodnije da Ana i ja ovako hodamo, da zamijenim Andreja! Skuhala si me ti i zato hvala ti!“ Vlado će nakon Andrejevog i Aninog obilaska kandidata za vrijeme kuhanja.

Bit će zanimljivo vidjeti kako se 14 celebrity kandidata snalaze u Testu kreativnosti u kojem su za glavnu namirnicu dobili janjetinu koju je odabrao Hrvoje kao pobjednik prošlog izazova. I sve bi bilo super, da netko nije zaboravio osnovnu namirnicu. Kandidatima se to zna dogoditi u ovom showu koji zna biti prilično stresan i zahtjevan, a ovaj put taj gaf imala je Sementa.

OVDJE pročitajte kako se Ervin privatno snalazi u kuhinji.

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!

Propuštene epizode pogledajte ovdje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene