Skuhala se nova pjesma

VLADO KALEMBER Kuharske plaće od kuhanja napravile umjetnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlado Kalember oduševljen kulinarstvom. Za njega je to umjetnost.

Glazbenik Vlado Kalember već je svima dobro poznat kao glazbenik, no čini se da će uskoro mnogi od njega tražiti i da im nešto skuha. Osim finih delicija Vlado je skuhao i novu pjesmu, točnije otpjevao je naslovnu pjesmu nove hit serije 'Samo ti pričaj'. Otkrio je Kalember i zašto kulinarstvo smatra umjetnošću, ali i koliko mu je teško biti kuhar.

Pogledaj i ovo showbuzz Kuhaju slavni! CELEBRITY MASTERCHEF Ricardo Luque svojim jelom oduševio žiri!

Smatrate li se maherom u kuhinji?

Nema šanse, bez lažne skromnosti i bez ikakvog pokušavanja da nekome budem simpatičan, mislim da svi ovi ljudi u MasterChef kuhinji bolje kuhaju od mene. Ja znam dobro pripremiti stvari koje osobno volim, ali stvarno mislim da nisam neki veliki maher.

Koliko je posao kuhara težak?

Nisam često imao prilike gledati velike kuhare kako pripremaju jela, ali ono malo što sam vidio je stvarno zapanjujuće. Svi ti veliki majstori to rade s velikom lakoćom i onda dok njih gledam to ne izgleda tako teško, ali znam da iza toga stoji puno truda i rada.

Smatrate li da je kuhanje umjetnost?

Apsolutno, a to znam zato jer vrlo dobro znam kolike plaće kuhari imaju u elitnim restoranima.

OVDJE pročitajte što je Mila Elegović rekla o kuhanju.

Volite li više lijepo serviranu hranu ili domaći štih?

Više volim domaći štih, volim jednostavnu hranu bez previše kompliciranja.

Jeste li ponosni što je Zvonimir Dusper odabrao upravo Vas da otpjevate naslovnu pjesmu nove hit serije 'Samo ti pričaj'?

Zaista sam ponosan što me Dus pozvao jer svaki poziv je nekakva verifikacija da se nekome sviđa to što i kako nešto radite . Za Dusa znam već dosta godina po čuvenju, ali budući da smo se bavili različitim glazbenim disciplinama nismo se susretali . Jednog dana me Ana Rucner zamolila da dođem poslušati nešto što je radila sa Dusom u njegovom studiju i tako smo se i upoznali . Tu sam primijetio da se radi o izuzetnom glazbeniku jer uvijek na neki način prema nekim ljudima koji se bave Club glazbom postoji predrasuda koliko su oni zapravo dobri glazbenici . Prije nekih dva mjeseca me Dus nazvao i rekao da radi nekakvu pjesmu i da u njoj čuje mene. To mi je bilo super i naravno da sam odmah pristao i ne znajući o čemu se zapravo radi. Naravno da kada vas pozove takav autoritet i ne postavljate dodatna pitanja. Kada sam čuo pjesmu odmah mi je bila odlična i onda mi je bilo i dodatno ugodno iznenađenje što je on autor i glazbe i teksta . Njemu se odmah dopalo kako sam to otpjevao i još mi je na kraju jako imponiralo kada mi je rekao da se bojao da ću ga odbiti.

Kakav uspjeh očekujete da će pjesma postići?

Kada sudjelujem u nečemu na neki način se i emotivno vežem uz to i naravno postajem krajnje subjektivan tako da zaista nemam procjenu pravog "dometa" pjesme.

OVDJE pročitajte kako se s kuhačom snalazi Jasna Odorčić.

Hoćete li pratiti seriju?

Naravno da ću pogledati seriju jer ako je dobra i ona će dodatno "pogurati" pjesmu .


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene