Luksuzni pokloni

'Em što su bogati, 'em što stvari dobivaju - besplatno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na velikim dodjelama nagrada, filmska elita uživa u najboljem tretmanu. Ništa drugačije nije ni na filmskom festivalu u Cannesu.

Ovogodišnji Cannes vrvi od raskošnih haljina, nakita, glamura, slavnih zvijezda... kako je festival otvorio raskošan film 'Veliki Gatsby', za očekivati se bilo glamuroznu atmosferu koja i priliči Azurnoj obali.

Pogledaj i ovo showbuzz 10 minuta seksa Ove dvije djevojke uzburkale su strasti među filmskom elitom!

>> Oscar: Zbog ovoga bi rado bili gubitnici!

Kako vrijeme nije uvijek išlo na ruku slavnima na crvenom tepihu, organizatori su pripremili poklon vrećice kako bi oraspoložili zvijezde. No poklon vrećice se prije svega daruju slavnima kako bi oni promovirali nove proizvode i pokrenuli nove trendove, bilo da je riječ o novim gadgetima, novoj dizajnerskoj odjeći ili nečem trećem.

Što se našlo u ovogodišnjoj poklon vrećici za zvijezde u Cannesu?

Na listi su se našle dizajnerske traperice Bleulab, koža Pascala Piveteaua, organska maska za oči i trepavice Padina, te devet noći u luksuznom odmorištu na Bora Bori. Osim toga, u paketu je i dizajnerski ručni sat Jeana Richarda od 6 tisuća dolara, donosi Radar Online.

'Keanu Reeves i Adrien Brody dolaze po svoje, kao i Sharon Stone', poručila je organizatorica Nathalie Dubois koja je zaslužena za poklon pakete na filmskom festivalu u Cannesu. Ona je ujedno i prva koja je taj princip darivanja donijela iz Los Angelesa, no nije jedina.

Tu je i Gavin Keilly koji vodi drugu PR agenciju specijaliziranu za takozvane 'goodie bag'. U njegovoj ponudi, za slavne se isto našlo nekoliko zanimljivih stvari. Posebno se ističe petodnevni odmor u Sparkling Hill Resort u vlasništvu Swarovskog, zatim dobiju i nakit Renee by Renee, te godišnja zaliha kreme Gold Collagen.

Osim toga, na listi su i besplatna šminka, frizura, usluge stilista... no slavni se na neki način mogu odužiti za sve 'besplatne' stvari. Organizatori doniraju 20% od svih profita za humanitarnu organizaciju HOPE, neprofitnu organizaciju za rak jetre

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene