'Utjeha' za nominirane

Zbog ovoga bi rado bili gubitnici!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gubitnici s dodjele Oscara ove godine neće otići praznih ruku, jer će im sama činjenica da su nominirani za najprestižniju filmsku nagradu, donijeti poklone vrijedne 45 tisuća dolara.

Losangeleska marketinška tvrtka Distinctive Assets jedanaestu godinu zaredom dijelit će poklone nazvane 'Svatko je dobitnik uz poklon-pakete za nominirane za Oscara' vrijedne 45 tisuća dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao strani film I Hrvatska ima aduta za Oscara – 'Halimin put'!

Luksuzni poklon paketi za gubitnike

Poklon-paket će uključiti putovanje u Australiju, na Havaje ili u Meksiko, vježbanje uz osobnog trenera, kondome, bocu tekile, ručno oslikane tenisice, termine za estetske zahvate te poseban servis za jelo koji ograničava veličinu obroka za one koji paze na liniju.

>> Sjećate li se ovog trenutka iz 2002. godine?

Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti prestala je 2007. dijeliti poklon pakete nakon što je taj običaj došao pod povećalo američkih poreznih vlasti. Slavne osobe koje primaju poklone i besplatna putovanja morale bi ih prijaviti poreznoj upravi kao prihod i platiti na njih poreze.

>> Najglamuroznija noć UŽIVO na Novoj TV!

Ovogodišnji poklon-paket uključuje i akupunkturu i aromaterapjiu, jednotjedni boravak u fitness centru i jednogodišnje pravo na posebne usluge za VIP klijente na londonskoj zračnoj luci Heathrow.

Svečanu dodjelu Oscara ® pratite UŽIVO ekskluzivno na Novoj TV 24. veljače u 1 sat nakon ponoći, kada će studio Nove TV postati vaša ulaznica u Hollywood. Budite i uz Dnevnik.hr jer prenosimo dolazak zvijezda na crveni tepih UŽIVO iz Hollywooda!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene