Novi život nakon svega

Zapalila je Internet i onda - nestala! Život nakon obiteljske drame

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godinama je živio u sjeni svojih žena. One su imale svoj show, bavile se važnim pitanjima kao što su moda i tračevi, a Bruce je nekako uvijek bio po strani.

U lipnju prošle godine svijet je potresla velika vijest – Bruce Jenner postao je Caitlyn Jenner. Svi mediji pisali su o tome i svi su željeli vidjeti fotografije bivšeg olimpijca kao žene. Prašina se nije slegla mjesecima jer su svi željeli znati detalje - kako je reagirala Kris? Što su rekle njegove kćeri? Kako je reagirao sin? Kakav će modni stil imati kao žena? I je li baš sve promijenio kako bi postao prava žena? 

 

Everybody has challenges in dealing with life. I'm so happy after such a long struggle and finally living my true self. Welcome to the world Caitlyn. It feels so good. Can't wait for you to get to know her/me.

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Nevjerojatna transformacija! Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama

Hrpa pitanja protezala se kroz show 'Keeping up with the kardashians', ali i na mnogim drugim kanalima. I gdje je danas? Već dugo vremena nismo ni čuli ni vidjeli Cait. Ovo je kratki pregled priče koja je promijenila život Kardashiana.

Bruce je inače bio uspješan sportaš. Osvojio je zlato na olimpijskim igrama u Montrealu 1976. u desetoboju, nakon čega je postao jedna od najomiljenijih javih osoba, a njegovo je bogatstvo procijenjeno na 100 milijuna dolara. Zadnjih se godinu dana sve češće šuškalo o tome da slavni Bruce Jenner želi postati žena, a svoju je obitelj i brojne obožavatelje ostavio je bez teksta kada je javno priznao da će se podvrgnuti brojnim operacijama i tretmanima kako bi uistinu postao žena.

Danas gradi sam svoj uspjeh

Godinama je živio u sjeni svojih žena. One su imale svoj show, bavile se važnim pitanjima kao što su moda i tračevi, a Bruce je nekako uvijek bio po strani. Danas je sretan i pokrenuo je svoj vlastiti show 'I Am Cait' u kojem progovara o svojem životu kao ženi. Podrška je transrodnim osobama, progovara o raznim problemima koje muče mlade osobe i ne kažemo da je zasjenio Kardashianke, ali njegova emisija snimat će još sezona. Ne cilja na popularnost, samo želi pomoći.

 

I am strong. I am free. I am human. Let's support each other, let's make each other strong, and let's celebrate humanity. We all deserve the freedom to be who we are!!!!! We worked with @goodhyouman and @chicago_house85 on this amazing shirt. Click the link in my bio to purchase a shirt and help support the Trans Life Center. #iamstrong #goodhyouman #iamcait #chicagohouse

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

Postala je ikona

Od kad je svijetu priznala što je i tko je ekipa je jednostavno poludjela za njom. godine 2015. bila je najpoznatija osoba. Prema Googleu, njezino je ime pretraživano preko 10 milijuna puta, bila je predmet mnogih rasprava i dospjela je na naslovnicu Vanity Faira. Njezina je objava potukla objavu njezine kćeri Kim i njezinoj trudnoći. Od kad je od Bruce postala Caitlyn postala je simbol borbe, pionirka i predmet mnogih političkih kampanji. Osim toga, mnogi je doživljavaju kao sofisticiranu i ženu koja se bori za ljudska prava. Kao Bruce bila je samo bivši olimpijac i član klana Kardashian.

 

Here we go!!! @ellagiselle @candiscayne #livetweeting #iamcait

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

„Nakon dugo vremena konačno sam uzbuđen zbog svoje budućnosti“, rekao je tijekom govora na dodijeli nagrade za Osobu godine 2015.

 

Otkriva novu stvarnost

Internacionalna slava dio je života svih Kardashiana i Jennera već dugi niz godina. Kad je imao samo 26 godina osvojio je zlato na Olimpijskim igrama te postao simbol savršenog muškarca i patriota. Godine 1976. Amerika je bila opsjednuta njime. No, u dobi od 65 godina on je postao sasvim novi simbol. Njegova slika kao žene punila je medije, ali godinu dana nakon sve je utihnulo. Ona sada živi svoj život, vodi svoj show i ne traži pažnju kao ostatak njezine obitelji. U svom je showu jednom rekla kako otkriva 'novu normalnost' za kojom je dugo čeznula. Priznaje da joj se lijepo utopiti u društvo i da se po prvi puta osjeća 'normalno'.

Iako će ona uvijek biti poznata i svi će je povezivati sa Bruceom i Kardashiankama, život kao žena njezin je novi početak.
 

 

Tina, sorry I missed you at the Vanity Fair party. I can't believe I missed my favorite funny girl. We have to get together.

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene