Potpuna transformacija

Jenner u trenutku panike: 'Što sam to od sebe napravio?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarna fotografkinja Annie Liebovitz odradila je snimanje editorijala u domu Caitlyn Jenner u Malibuu. Kako slike ne bi prije vremena procurile u javnost, računalo nije bilo spojeno na internet.

Brucea Jenera od sada ćemo zvati Caitlyn Jenner, a na svom je novom Twitter profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi njegov novi izgled. Bruce tj. Caitlyn je pozirala za Vanity Fair te time službeno objavila da je postala ženom.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Ništa ga nije spriječilo Bio je olimpijac i glava kuće slavne obitelji, a onda je odlučio da želi biti žena!

Zanimljivo je i to da računalo Vanity Faira u kojem su se nalazile fotografije Caitlyn Jenner nije bilo spojeno na internet kako slike prije vremena ne bi procurile u javnost.

Bruce, sada Caitlyn otkrio je kako je u napadu panike gotovo odustao od svega. 'Što to radim? Što sam to od sebe napravio?', upitao je Bruce samog sebe nakon estetskog zahvata. Ipak, nakon razgovora sa psihologom, znao je da je napravio pravu stvar, ono što je uvijek želio. Sa samo dva posta na svom novom Twitter profilu, Jenner je oborila svjetski rekord kao osoba koja je prikupila najviše fanova u samo četiri sata. Prijašnje rekorde držali su predsjednik Obama i glumac Robert Downey.

8 sati trajala je operacija promjene spola - sada je sretniji nego ikad prije

'Zovite me Caitlyn', piše na naslovnici na kojoj ponosno pozira Caitlyn koja je donedavno bila muškarac. Naime, legendarna fotografkinja Annie Liebovitz odradila je snimanje editorijala u domu Caitlyn Jenner u Malibuu, a Buzz Bissinger intervjuirao je Jennera.

'Kada bih lagao na samrti, tajio što jesam i ništa ne napravio da to promijenim, upropastio bih cijeli svoj život', objasnila je Caitlyn.

'Sretna sam što nakon toliko duge borbe živim kao prava ja. Zaželite dobrodošlicu Caitlyn. Ne mogu dočekati da upoznate nju/mene', napisala je na Twitteru.

Jenner i obitelj Kardashian primili su pozitivne kritike zbog otvorenog pristupa transseksualnosti. Bruceov izlazak u javnost pomogao je mnogima koji se bore s istim problemima.

Od kada je objavljena vijest, Twitter je pun reakcija na fotografiju. Kim Kardashian, kći Burucea tj. Caitlyn Jenner, pozvala je sve da na Twitteru prate Caitlyn Jenner te još jednom dala podršku svome ocu. A osim Kim, podržala su je i druga brojna poznata lica. 

 

My hope for the world is that we can all be as brave as Caitlyn Jenner.

A photo posted by Ellen (@theellenshow) on

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene