Emotivan govor

Hrabra Caitlyn ispričala svoju priču: 'Sama sam se nosila sa svojom situacijom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Emotivan govor u kojem Caitlyn Jenner poziva na prihvaćanje transrodnih osoba odjeknuo je svijetom i brojni su je podržali putem društvenih mreža.

Caitlyn Jenner nekad poznata kao Bruce, ostvarila je svoj san i postala žena. U zadnjih je nekoliko mjeseci u centru medijske pažnje, a pažnju je privukao i njezin govor koji je održala na dodjeli sportskih nagrada ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Award). Nakon što joj je uručena Arthur Ashe nagrada za hrabrost održala je govor u kojem je prepričala svoju priču, ali i naglasila da postoji mnogo mladih koji pokušavaju živjeti život transrodne osobe.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović Zaslužila je! Danijela Martinović plijenila poglede u raskošnoj haljini, a večer je začinila primitkom nagrade

Iako više nije muškarac i dalje voli žene - ima novu curu

Emotivan govor u kojem poziva na prihvaćanje transrodnih osoba odjeknuo je svijetom i brojni su je podržali putem društvenih mreža.

'Prava istina je da do prije nekoliko mjeseci nisam srela transrodne osobe, ljude poput mene. Nikad! Sama sam se nosila sa svojom situacijom, u privatnosti. To je postalo dugo putovanje educiranja, na kojemu sam se prosvijetlila, suočila i otvorila oči. Bilo je i nadahnuća, ali i zastrašujućih trenutaka. Ljudi sada u cijelom svijetu znaju za transrodnost i što je to', rekla je Caitlyn koja je dobila pohvale i za elegantnu bijelu haljinu.

Kao znak podrške, na dodjelu nagrade došla su sva njezina djeca.
 

 

SQUAD

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene