Vuk dlaku mijenja...

Iako više nije muškarac i dalje voli žene - ima novu curu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegovu transformaciju iz muškarca u ženu pratio je cijeli svijet, tim više što je bio dio klana Kardashian. Sada vodi potpuno novi život.

Caitlyn Jenner nekad poznata kao Bruce, ostvarila je svoj san i postala žena. Ipak, čini se kako joj transformacija nije promijenila seksualnu orijentaciju. Bez obzira na to što je žena, Catlyn je, čini se zaljubljena u glumicu Candis Cayne.

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Opčinila ga Ovaj par slovi kao jedan od najmisterioznijih jer vješto čuva svoj život daleko od očiju javnosti

Jenner otkrio zašto je doista promijenio spol

Candis je inače rođena kao Brendan McDanie i baš kako Jenner nekad je bila muškarac tako da sad nekima nije baš najjasnije o kakvom se odnsu radi, gay, lezbijskom ili nekom trećem. Na kraju krajeva, ljubav je ljubav.

Navodno je Candis već upoznala i Jennerovu obitelj. Candis i Caitlyn provode jako puno vremena zajedno u New Yorku i oni koji ih poznaju kažu kako očito uživaju. Biti će zanimljivo čuti što na sve ovo ima za reći bivša supruga Kirs Jenner.

 

Fotografija koju objavljuje @candiscayne

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene