Curama je neodoljiv

Ljepotan iz 'TUĐEG ŽIVOTA' Burak Tozkoparan o svom životu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadesetdvogodišnji Burak Tozkoparan, kojeg su gledatelji Nove TV upoznali kao Ozana u seriji 'Tuđi život', svoj je put najprije zacrtao uz glazbu.

Tozkoparanov život, koji je provodio na probama benda koji je u gimnazijskom periodu osnovao s prijateljima i na glazbenim natjecanjima, promijenio se nakon što je pobijedio na jednom od njih. Mladi talent koji se uz stipendiju upisao na Odsjek za kino i televiziju na Sveučilištu Okan počeo je ići na glumačke castinge i probna snimanja te se zatekao na setovima.

Pogledaj i ovo showbuzz Kompliciran lik TOZKOPARAN: 'On je vrlo razdražljiva osoba i prilično je nervozan'

Kako ste se zatekli na setovima?

'Već sam bio išao na castinge za serije i reklame kad bih našao vremena od škole, koncerata i proba. Probno snimanje za lik Ozana u seriji 'Tuđi život' radilo se u jednoj agenciji na Džihangiru. Ja sam te večeri imao koncert na jednome mjestu u okolici Džihangira. Nije mi ni palo na pamet da će me uzeti, no to se ostvarilo'.

Kad se zaljubite, želite li da cijeli svijet to zna?

'Ni od koga to ne skrivam, ali ne trudim se osobito ni pokazati. Važno je da osoba pokraj mene zna moje osjećaje te da mi vjeruje i pouzda se u mene'.

Što za vas znači lijepa žena?

'Pomalo dajem važnost fizičkom izgledu. Osim toga, najviše me privlači vrijeme provedeno zajedno i sklad. Primjerice, da nam se sviđa ista glazba, da uživamo u istim filmovima ili na istim mjestima…'

Što vas najviše rastuži?

'Najviše me rastuži kad neku osobu pokraj sebe (to može biti i cura i prijatelj, jer iskusio sam oboje) jako cijenim i smatram da je to obostrano, a zatim doživim veliko razočaranje. I kad svjedočim tomu da ljudi koji su financijski gledano vrlo moćni budu jako cijenjeni u svojim odnosima, a pritom se nimalo ne trude…'

Koja je najvažnija stvar koju ste naučili od obitelji?

'Što god činio, uvijek sam ja bio taj koji donosi konačnu odluku. Nikad mi nisu stvarali pritisak. Uvijek su mi bili potpora i stajali su uz mene. Siguran sam da će tako biti i dalje. Nikomu nisam činio ustupke i neću, nikad neću odustati od svojih uvjerenja zbog tuđe sreće ili želja. To je jedna od najvažnijih posebnosti koje sam usvojio od svoje obitelji'.

Ako vas zamolimo da nam kažete nešto što ne znamo o vama…

'Mislim da ne djelujem vrlo emotivno, no takav sam. Zbog svoje osjećajnosti činio sam pogreške i donosio nepromišljene odluke. Nikad ne bježim od isprike i nikada ne zaboravljam ništa što mi je učinjeno, ni dobro ni zlo'.

 

A photo posted by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

 

A photo posted by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene