Zlikovka iz 'Tuđeg života'

Podlost i zloba troše energiju - zato Keriman neprestano jede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od upečatljivijih ženskih likova u seriji je Keriman, Gulserenina podla šogorica koja će učiniti sve za novac i osobnu dobit.

Često kada smo u depresiji ili kada smo nezadovoljni posežemo za hranom. Još ako imamo čokoladu u blizini... Dnevne aktivnosti iziskuju puno energije, a glad nitko ne voli trpjeti. I dok nam nutricionisti pričaju o tome što bi trebali jesti i kako se hraniti zdravo, rado ih prečujemo i posegnemo za najnezdravijom hranom koja nam je u tom trenutku dostupna.

Pogledaj i ovo showbuzz Šarmer plavih očiju Zbog njega su milijuni uz TV ekrane: Miljenik žena otkrio kakve djevojke voli

Turska hit serija 'Tuđi život' bila je odlična inspiracija za ovaj tekst, jer jedna od navećih zlobnica u seriji, Keriman, koju tumači glumica Nursel Köse, neprestano jede. Vjerojatno ste i sami primjetili kako njezin lik vrlo često sjedi za stolom i hrani se odličnim turskim delicijama. To je jedan od razloga zbog kojeg tijekom reklama u pauzama serije, vrlo često prošetamo do hladnjaka.

Keriman nije klasična zlikovka, osim što njezini pokušaji spletki najčešće završe neslavno, njezina pretjerana dramatičnost i pohlepno ponašanje u svim sferama života često nasmiju gledatelje. Za ovo komično utjelovljenje pakosne Keriman, glumica Nursel Köse, pobrala je brojen pohvale. Köse je dosad glumila u mnogim turskim serijama, ali i u filmovima kao što je hvaljeni njemački film 'Strankinja' iz 2010. godine.

A da je sve ovo istina, kao dokaz vam donosimo galeriju fotografija koja govri sama za sebe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene