Sam je priznao

Napokon otkriveno zašto se zaljubio u Angelinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt nije nimalo iznenađen odlukom svoje Angeline da vijest o dvostrukoj mastektomiji podijeli sa cijelim svijetom. A sad je otkrio i zašto se zaljubio u slavnu glumicu!

Kako vam izgleda Angelina na svom prvom pojavljivanju nakon dvostruke mastektomije?

  • Super izgleda, sva blista
  • Djeluje mi pomalo iscrpljeno

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo Brad Pitt (Foto: Profimedia) To se nije svima svidjelo Kolegica pred svima zaskočila Brada Pitta i pokušala ga poljubiti, njegova reakcija je sve

U ekskluzivnoj izjavi za E!News, koju je dao na jučer održanoj premijeri filma 'World War Z' u Londonu, Brad Pitt je otkrio zašto se zaljubio u Angelinu Jolie.

'Osoba koju ste nedavno bolje upoznali je osoba koju ja poznajem od samog početka i u koju sam se zaljubio. Ona je hrabra i nevjerojatno snažna žena. Suočit će se sa bilo kakvim problemom i već ga na neki način riješiti', izjavio je Brad za E!News.

>> Angelina prvi put u javnosti nakon operacije

Podsjećamo, Angelina Jolie se pojavila uz svog partnera Brad Pitta na premijeri filma 'World War Z' u Londonu. Lijepa glumica nije skidala osmijeh s lica te je strpljivo pozirala fotografima na crvenom tepihu.

Čim je zakoračila na crveni tepih, obožavatelji su je dočekali s velikim pljeskom. 'Ti si naša junakinja', vikali su iz publike.

To je ujedno i njezino prvo službeno pojavljivanje u javnosti nakon što je objavila svijetu kako je napravila dvostruku mastektomiju kako bi smanjila mogućnost oboljevanja od raka dojke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene